4 de setembre del 2008

El pavelló firal de Tortosa estrena parquet

El nou pavelló firal de Tortosa, a Remolins, estrenarà d'aquí a pocs dies una pista de parquet desmuntable, una instal·lació d'alta qualitat amb làmines de fusta de 22 mil·límetres, que reposen sobre una superfície de poliuretà amb un gruix de 10 mil·límetres més. La nova pista serà totalment desmuntable per peces, amb l'objectiu de permetre la seua retirada quan siga necessari, per poder desenvolupar la resta d'activitats que s'hagin de celebrar al pavelló firal. L'alcalde, Ferran Bel, va fer ahir una visita als treballs, i va remarcar que aquesta nova instal·lació esportiva, en el marc del pavelló firal, era necessària perquè Tortosa tingués una segona pista de parquet. De fet, el regidor d'Esports, Pere Panisello, va concretar que l'actuació permetrà descongestionar el pavelló poliesportiu de Ferreries. En les últimes setmanes, l'Ajuntament tortosí també ha renovat el parquet de la platea de la sala gran del teatre auditori Felip Pedrell.

El Punt (4-Setembre-2008)

Foto: Ajuntament de Tortosa

1 comentari:

  1. està bé tenir un segon parquet, perquè es crema el de ferreries de tant ús i agressius de tot tipus, esportives i extraesportives.

    Un dubte...
    ha costat força € aquest segon parket, que van comentar en diaris que costa d'entre 7 i 8 hores de muntar i desmuntar. Llavors quan no està a pista (cas de fires) es guarda al soterrani.
    Quan plou hi ha gotelleres al pavelló firal (ho he vist jo mateix), el parquet és podria bufar, però si costa molta estona desmuntar-lo potser ja s'ha mullat.
    L'altre problema és on és guarda, al soterrani del firal, lloc inundable de vegades quan plou.

    Per tant és preferible arranjar problemes de gotelleres, i altres aspectes del firal per esdeveniments i entrenaments esportius o no pagarà la pena haver gastat tants diners en un 2n parquet.

    Suposo que m'he explicat.
    PD: m'han comentat que el parquet, no sé si és bufat, però que és MOLT DUR, xDD

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta