3 de setembre del 2008

El programa 'Camins d'aigua' de TV3 arriba aquesta nit a Tortosa i el Delta

TV3 emet avui, a partir de tres quarts de deu de la nit, la sisena entrega de la sèrie de caràcter divulgatiu Camins d'aigua, que durant les últimes setmanes ha fet un recorregut aeri del curs de l'Ebre. El capítol d'avui està dedicat al tram final del riu, des de Tortosa fins a la desembocadura.De fet, després de més de 900 quilòmetres de recorregut, l'Ebre acaba abocant les seves aigües dolces a les aigües salades de la Mediterrània. El resultat és la formació d'un gran delta, que s'endinsa en el mar. La seua riquesa ecològica fa d'aquest espai un dels paratges naturals i paisatgístics més impressionants del sud d'Europa. Amb tot, aquesta no serà la última entrega, ja que el setè capítol de Camins d'aigua és un resum del que s'ha vist al llarg d'aquesta sèrie coproduïda entre les televisions de Catalunya i Aragó, que ha dirigit Carles Canet. La gravació de les imatges s'ha fet amb helicòpter i s'ha dut a terme amb la tecnologia més avançada, l'alta definició (HD), i a través del sistema Cineflex, únic a Europa, que permet la màxima qualitat d'imatge.

2 comentaris:

  1. He vist el programa i ha esta molt bonic. Les imatges espectaculars. No se si interessa aquesta promoció. Nosaltres ja sabem que estem a la millor terra.

    ResponElimina
  2. jo no ho tinc clar que sigui la millor terra... en qualsevols cas és la nostra, i amb això ja en tinc prou per estimar-la.
    el programa no ha estat malament (moltes imatges eren iguals que "catalunya desde l'aire), però han hagut errors descomunals: dir fics en contes de flix, dir serta en contes de Cherta, i, de mora d'ebre, només en van sortir les vistes tòpiques.
    tv3 fa aigua(x fer això no calien tant calers!)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta