3 de setembre del 2008

La piscina coberta de Roquetes reobre la ferida entre el PSC i ERC

Castelló acusa l'alcalde d'haver-ne retardat l'obertura per interessos polítics

Roquetes va inaugurar dissabte la nova piscina coberta, però això no ha aturat la polèmica política que ha envoltat la seua construcció i posada en funcionament. El grup del PSC va lamentar ahir que el govern de Francesc Gas (ERC) haja retardat l'obertura de la piscina per motius polítics, i va acusar l'alcalde d'haver fet «tot el possible», quan era a l'oposició, per evitar que el projecte tirés endavant. El socialista Miquel Castelló també va insistir que Roquetes necessita un pavelló de tres pistes.

«És una gran satisfacció que la piscina ja estiga en funcionament, ja que va ser una aposta de l'anterior govern municipal per la qualitat i el benestar dels ciutadans», va valorar ahir Miquel Castelló. Amb tot, el portaveu del PSC no va amagar la seua contrarietat pel fet que Francesc Gas inaugurés dissabte la nova piscina coberta. «Estem parlant d'un alcalde que quan era a l'oposició va fer tot el possible perquè aquest projecte no tirés endavant», va recordar Castelló. L'exregidor d'Urbanisme també va remarcar el «vot aferrissat» de l'independent Xavier Alegret en contra del projecte.
Castelló també va lamentar «un any de mentides absurdes» sobre la piscina. Així, va insistir que el pressupost era de 3 milions, i que el sobrecost ha estat d'uns 600.000 euros, una xifra allunyada dels 4,7 milions que segons el govern ha costat la piscina. Castelló va recordar que en cap moment van dir que farien una piscina per fer competicions esportives, ja que ERC va denunciar –després d'haver aprovat el projecte constructiu– que la fondària era insuficient. Castelló va dir que al PSC estan convençuts que la piscina hauria pogut obrir les portes al setembre del 2007, i que la prova d'això és que l'empresa gestora havia contractat el personal. «Però al govern actual li convenia retardar la inauguració per fer veure que el projecte era dolent i fer propaganda de la seua gestió, quan en realitat ha estat ineficaç», va afirmar. De fet, va advertir que l'Ajuntament no ha canviat el sentit de circulació d'un carrer per habilitar aparcaments en bateria, i que ara els usuaris de la piscina utilitzen el solar on s'ha de construir el nou pavelló. Castelló va insistir que l'actual govern de Roquetes no hauria d'haver renunciat a fer un pavelló poliesportiu de tres pistes.

>Tortosasport contraataca amb més abonaments

L'obertura de la piscina de Roquetes ha coincidit, a la població veïna de Tortosa, amb la constitució de la societat municipal Tortosasport i el llançament de nous horaris, serveis i abonaments per a les diferents activitats físiques. El regidor d'Esports, Pere Panisello, va presentar ahir la nova oferta, amb abonaments que es podran adquirir en paquets per contractar més d'un servei i a un millor preu. Panisello va destacar que s'han incrementat les activitats de gimnàs, i que l'oferta d'activitat lliure a la piscina també ha millorat, amb una ampliació d'horaris dissabte al matí i a la tarda. Hi ha quatre tipus d'abonaments (bàsic, plata, or i plus), a més de quatre modalitats (adult, infantil, gent gran i familiar). La piscina de Tortosa obrirà el 15 de setembre, i no caldrà pagar fins a l'octubre.

El Punt (3-Setembre-2008)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta