17 de setembre del 2008

Naix el bloc col·laboratiu 'Cinema-Classics'

Ja som quatre els autors confirmats, i el servei de Blogger ens permet habilitar fins a 96 autors més. Fa uns dies que hem posat en marxa Cinema-Classics, un bloc col·laboratiu sobre cinema, dedicat especialment a parlar de pel·lícules immortals. És a dir, un bloc comú per parlar no únicament de clàssics i obres mestres indiscutibles, sinó també d'aquelles pel·lícules oblidades, amagades o poc valorades en les filmografies dels directors més coneguts, o menystingudes dins d'un determinat gènere, i que per tant són obres a reivindicar. Havíem detectat que a la blocosfera ebrenca hi havia un cert buit sobre blocs cinematogràfics, i per això ens hem posat d'acord alguns dels blocaires que en algun moment toquem el món del cine o de les pel·lícules. A Cinema-Classics volem estirar el concepte de "clàssics" tot el que vulguem, amb la condició que la pel·lícula tingue més de cinc anys. A més, la idea també és que els blocaires que participem puguem tornar a escriure sobre qualsevol de les pel·lícules ja referenciades. L'objectiu final és que siga un bloc molt dinàmic i col·laboratiu, que ens permeti compartir la nostra passió i afició pel cinema, i al mateix temps aconseguir la complicitat i la participació dels lectors. De moment, participem a Cinema-Classics els autors dels blocs Ebremedia, El Basar de les Espècies, La caja de Pandora i Ventet del Sud. Segur que a l'Ebresfera hi ha molta més gent que té ganes de parlar i escriure sobre pel·lícules. Recordeu que encara queden 96 butaques disponibles!

4 comentaris:

  1. Novament felicitats per la iniciativa, i ja en van unes quantes!!! Aquesta ebresfera és imparable. A veure, si us puc enviar algun comentari de pel·lícules, m'agradaria. Sort que demaneu històriques, ja que recentment m'apropo molt poc pels cinemes si no és per veure Supermans o la Ventafocs.
    Endavant les atxes!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Emigdi.
    Ja t'he enviat una invitació a la teua adreça de Hotmail, perquè pugues escriure al bloc sempre que vulgues.

    ResponElimina
  3. Felicitats. Trobo a faltar aquesta mena de pel.lícules a la programació de la tele.

    ResponElimina
  4. Gràcies, Jesús.
    Per cert, vaig enviar-te una invitació perquè pugues participar al nou bloc. L'has rebut?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta