5 de setembre del 2008

Tancada a l'estació de Flix contra les retallades d'Adif a la Ribera d'Ebre

Els delegats del sindicat CGT faran demà una tancada de 24 hores al vestíbul de l'estació de Flix per protestar contra la decisió de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) de deixar sense personal l'estació d'Ascó, deixar «sota mínims» les estacions de Flix i Riba-roja d'Ebre, i tancar el lloc de comandament de Tarragona. A més, també han previst fer una xerrada col·loqui al casal Sant Jordi de Flix, que tindrà lloc demà a les vuit del vespre, així com una concentració d'usuaris de les estacions de tren de la Ribera d'Ebre, que s'ha convocat per a les dotze del migdia de diumenge a la mateixa estació de Flix.
La protesta sindical arriba després que el 17 de juliol la direcció executiva de circulació, pertanyent a l'Adif, presentés l'informe definitiu sobre la situació en què quedaran les estacions d'Ascó, Flix i Riba-roja d'Ebre, així com el lloc de comandament de Tarragona. Segons el sindicat CGT, «aquestes actuacions són conseqüència de la política privatitzadora imposada amb la llei del sector ferroviari». L'estació d'Ascó quedaria sense personal, la de Riba-roja amb personal només els matins de dilluns a divendres, i la de Flix tindria un agent de tarda de dilluns a divendres, i de nit de dilluns a dijous, però es quedaria sense personal cada matí i els caps de setmana i festius. Els alcaldes de les tres poblacions també s'han coordinat per evitar la pèrdua dels serveis.

El Punt (5-Setembre-2008)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta