7 d’octubre del 2008

'El weblog de Jordi Perales', únic finalista ebrenc als Premis Blocs Catalunya

El bloc personal de l'ampostí Jordi Perales és l'únic bloc ebrenc que s'ha classificat amb la categoria de finalista als Premis Blocs Catalunya. El període de votació popular dels Premis Blocs Catalunya, que va començar el passat 16 de setembre, ha servit per determinar quins serien els 25 finalistes, i El weblog de Jordi Perales ha estat seleccionat en la secció de blocs sobre educació. Els premis són una iniciativa de l'associació STIC.CAT, amb l'objectiu de divulgar i fomentar els blocs en català i l'ús de la llengua a la xarxa com a eina de promoció i innovació. Ara serà un jurat especialitzat (format per Ernest Benach, Trina Milán, Joan Francesc Gras, Anna Nogué, Enric I. Canela i Martí Gironell), que haurà de nomenar els blocs guanyadors en cadascuna de les categories (Cultura, Societat, Actualitat, Educació i TIC). En aquest sentit, l'entrega dels premis es farà amb motiu d'un acte públic que es farà a l'auditori-palau de congressos de Girona, aquest mateix divendres al vespre, en una gala conduïda pel presentador de televisió Roger de Gràcia. El weblog de Jordi Perales és un dels blocs més visitats i també més veterans de l'ebresfera, ja que funciona a internet com a mínim des del febrer del 2004. El bloc d'aquest ampostí, també molt actiu en les diferents xarxes socials com Twitter o Plurk, no només parla d'educació, ja que també s'hi poden trobar reflexions sobre l'actualitat de la capital del Montsià i la resta de les Terres de l'Ebre, així com comentaris personals sobre informàtica i internet.
Per tant, només ens cal felicitar-lo per aquest reconeixement i desitjar-li molta sort!

4 comentaris:

  1. A mi no m'extranya que sigui finalista!

    ResponElimina
  2. És una molt bona notícia per a l'Ebresfera. Moltes felicitats a Jordi. Jo crec que La Marfanta i Tens un racó dalt del món també mereixerien algun premi dels apartats literari i de notícies, ja que són blocs puntals de la Catosfera.

    ResponElimina
  3. m'afegeixo a les felicitacions

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta