21 d’octubre del 2008

La Diputació posa en concurs la carretera de Tortosa a Roquetes

La Diputació de Tarragona ja ha posat en concurs les obres de desdoblament de la carretera T-341, en el tram comprès entre Tortosa i Roquetes, amb un pressupost d'1,7 milions d'euros. «Aquesta era una assignatura pendent que no podia esperar més temps», va assenyalar ahir l'alcalde Ferran Bel, que va afegir-hi que la nova carretera dignificarà un dels accessos a Tortosa més transitats. A l'octubre passat, la Diputació va reparar provisionalment el ferm, ja que la carretera de Roquetes, amb un trànsit de 3.799 vehicles diaris, estava molt malmesa. Al febrer, el projecte ja estava redactat i havia de subhastar-se en poques setmanes. Però els tècnics han hagut d'adequar el projecte inicial per introduir millores per als vianants, segons va destacar el vicepresident de la Diputació, Pere Panisello. El resultat és un tram d'uns 400 metres amb quatre carrils, dos per sentit, i una mitjana que incorpora il·luminació de tot el vial. La vorera dreta tindrà un carril bici i arbrat, a banda i banda, i el tram acabarà a Roquetes amb una rotonda. Les obres haurien de començar al desembre, amb un termini d'execució de cinc mesos.

El Punt (21-Octubre-2008)

1 comentari:

  1. Mira quina altra obra que fa anys que hauria d'estar en marxa ! La setmana passada vaig veure un noi en cadire de rodes anant de Tortosa cap a Rqtes, i evidentment havia d'anar pel carril dels cotxes ja que no n'hi ha ni voreres.
    Bueno, més val tard que mai, suposo.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta