24 de novembre del 2008

El Tortosa s'enfonsa a la classificació

Aquest Tortosa no xuta. L'equip de Carlos Alòs va encadenar ahir la tercera derrota consecutiva al camp de l'Olesa, que va guanyar el partit per dos gols a zero. El CD Tortosa no surt del pou i amb aquesta ratxa negativa (també fa cinc partits que no guanya) s'ha enfonsat a la taula classificatòria de la Primera Catalana, en la qual ja ocupa la penúltima possició. Sembla que no han servit de res les primeres mesures dràstiques que va prendre la directiva del club la setmana passada, amb les baixes dels jugadors Jorge Luis Carmona i Alberto Cortés.El problema del Tortosa és la falta de rematada i el poc encert en atac, però també la fragilitat en defensa. De fet, és el tercer equip menys golejador de Primera Catalana, amb només 13 gols a favor, però també el quart més golejat, amb 18 gols en contra. A més, només ha guanyat tres dels 13 partits disputats, havent-ne empatat dos i havent-ne perdut vuit. Ara l'equip es troba en zona de descens, molt per sota de les expectatives que tenia el CD Tortosa a principi de la temporada, i en un lloc indigne per a un club que enguany volia fer un bon paper, tenint en compte la celebració del centenari de l'entitat. I el proper partit és, a casa, contra el Manresa, un equip que també es troba en la part baixa de la classificació, i que per tant també necessita guanyar...

Foto: CD Tortosa

2 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. La Marfanta és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta