22 de novembre del 2008

Els veïns rebutgen ser els culpables del retard de la futura variant de Tortosa

La plataforma veïnal Salvem lo Canalet ha emès un comunicat per recordar que els afectats per la variant de l'eix de l'Ebre (C-12) de Tortosa i Roquetes no estan en contra d'aquesta infraestructura, sinó del traçat que proposa la Generalitat. El portaveu de la plataforma, Antoni Melero, va explicar que els veïns no han rebut gens bé que els representants del govern a les Terres de l'Ebre acusessen els propietaris dels xalets de la zona del Canalet d'haver provocat un conflicte que retarda les obres del desdoblament. En el comunicat, la plataforma recorda que fa tres anys que reclama que la variant de l'eix de l'Ebre es faça a l'altura del canal Xerta-Sénia, la mateixa proposta de traçat que va ser aprovada pels ajuntaments de Tortosa i de Roquetes. En aquest sentit, els veïns assenyalen que l'Ajuntament tortosí també va tornar a aprovar per unanimitat aquest traçat, quan la plataforma Salvem lo Canalet va presentar una moció per iniciativa popular. A més, tots els grups polítics de Tortosa també van votar a favor de les al·legacions presentades per l'Ajuntament, que també reclamava un altre traçat. La plataforma afirma que la proposta de traçat de la Generalitat no només perjudica els particulars «que l'administració autonòmica ha decidit ignorar», sinó que també afecta «greument» el futur de tot el territori. Finalment, el col·lectiu veïnal assegura que continuarà la seua mobilització.

El Punt (22-Novembre-2008)

3 comentaris:

  1. Un tema verdaderament escabrós i difícil en el que si hagués ; com es diu ara; voluntat política, estaria resolt en un “plis plás”. Però no tant sols no hi ha voluntat política, sinó que aquí s’està practicant allò del “estás conmigo o contra mi”, i les relacions institucionals no estan passant pel millor moment com ja sabeu... Es exactament el mateix que esta passant en alguna infraestructura mes, i en les que no passa, ho fan passar... Potser me he passat jo també, però tan m’hi fa...Sobreviuré...

    ResponElimina
  2. "voluntat política", que vol dir? fe el que diuen els afectats? No la ciutadania, no; el afectats.
    Perquè d'afectats n'hi hauran sempre, la diferencia es que als d'ara els toquen cases ( molt lamentable) i als altres bàsicament terreny. Ara, vist en conjunt, com mes amunt la variant, mes inversió i mes gasolina i mes temps per als que l'hagin d'utilitzar.

    ResponElimina
  3. Per què tantes carreteres si el que hem de fer és buscar transports alternatius per quan el petroli sigue impagable com a energia de transport? Total, li queden quatre dies mal comptats...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta