25 de novembre del 2008

ICV aprova la resolució de l'Ebre sobre la gestió de l'aigua

L'expresident d'ICV de les Terres de l'Ebre i portaveu de la plataforma crítica Coherència i Territori, Jaume Forcadell, va fer ahir una valoració molt positiva del fet que, en el marc de l'assemblea nacional d'ICV, s'aprovés la proposta de resolució sobre la gestió de l'aigua a Catalunya, que havien presentat conjuntament ICV de l'Ebre i ICV de Girona. La resolució reitera que els ecosocialistes renuncien per sempre als transvasaments, però va més enllà i afirma que cal reduir «progressivament» la pressió sobre els rius Ebre i Ter, que actualment exerceixen el Camp de Tarragona i l'àrea metropolitana de Barcelona. «Es va aprovar la resolució per unanimitat i a més es van incorporar altres elements, com que la falta de recursos hídrics hauria de determinar el creixement i fins i tot el decreixement d'algunes zones del país», va assenyalar Forcadell. D'altra banda, tant el regidor tortosí com la directora dels serveis territorials d'Interior, la també tortosina Pilar Andreu, van ser designats com a vocals de la nova comissió executiva nacional d'ICV, una mesura que fa que l'Ebre siga un dels territoris més representats al nou òrgan de direcció de la formació. Per la seua banda, els representants del Camp de Tarragona són el reusenc Daniel Pi i la directora d'Interior, Hortènsia Grau.

El Punt (25-Novembre-2008)

1 comentari:

  1. i la dimissió del "Rei" del transvasament '2008 ? Suposo que és demanar massa. Si, el passat és el passat, pasem pagina i esperem que a partir d'ara ICV (els d'alla) es manté firme en aquesta decisió.
    Igual que el PSOE ha passat pagina, però cap a la altra banda, cap als transvasaments "sostenibles".
    The Never Ending Story del riu Ebre ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta