26 de novembre del 2008

Quatre de set al PSC de Tortosa

El grup del PSC de Tortosa s'ha vist reduït aquest migdia a només quatre dels set regidors que va aconseguir a les eleccions municipals del 2007, tot i que al saló de sessions se celebrava un dels plens més importants i polèmics de l'any. El govern de Ferran Bel (CiU i ERC) ha pogut aprovar la seua ordenança de civisme amb la seua majoria, i a més ha tingut el suport del PP. Però a l'altra banda només s'han trobat amb el vot contrari del regidor d'ICV, Jaume Forcadell, i l'abstenció dels quatre regidors socialistes que s'han quedat fins a final del ple. Joan Sabaté i Consol Cordero han faltat a la sessió d'avui, mentre que José Martín ha marxat del consistori quan la sessió ja estava començada. Durant el debat de l'ordenança de civisme, el regidor Eduard Ena ha hagut de fer una altra vegada de de portaveu accidental del grup del PSC. Mentrestant, hi havia regidors del mateix grup que semblava que tenien més interès pel que estaven llegint a la revista d'Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa, que pel que s'estava discutint a la sessió.

12 comentaris:

  1. Aquesta és la manera que el senyor Joan Sabaté vol aconseguir tornar a ser alcalde?...Ja sabem que serà difícil per tot el que s'està trobant per a inagurar el senyor Bel només executant el que li van deixar, però cal ficar-li tan fàcil?...Ànims sr. Forcadell que sembla que el PSC li ha deixat la feina de l'oposició a vosté sol. Si el sr. Sabaté i el sr. Martín tenen el cap a altres llocs, el que podríen fer és deixar pas a gent que volgués treballar per Tortosa. Aquest és el tercer ple que no apareix el sr. Sabaté i hauria d'entendre que en el joc democratic el lideratge a l'oposició també té el seu paper que sembla que ara només la practica el regidor d'ICV, i per cert, millor que els 4, 5, 6 o 7 regidors del PSC (depen el dia).

    ResponElimina
  2. Hi ha coses que pugen i després baixen, baixen i segueixen baixant... fins 4 o 5.

    ResponElimina
  3. Els del PSOE estan desapareguts arreu. La seua feina és zero. Sabaté ni fa oposició ni fa res de positiu al senat, on cobra i prou.

    ResponElimina
  4. cucafera, tens raó. M'he equivocat de blogger, era el de la meua xiqueta, i no me n'he adonat. Jo no escrit mai amb pseudònim
    salut

    ResponElimina
  5. Fantasma:I jo que pensaba que el seudonim era molt escaient per al comentari.

    ResponElimina
  6. Kinsey,
    Tots tenim els nostres ideals i les nostres opinions. No per això ens han de dir fantasmes. A diferència teua, jo escric amb nom, ha estat un error com he dit abans. No per escriure amb pseudònim et diré fantasma, ni diré que és escaient a tu, ja que no et conec. Tu també fas crítiques polítiques, i sempre a favor d'uns. Llavors...
    només sento que he posat el blogger de la meua xiqueta accidentalment, i no ho hauria d'haver fet, però usem el mateix ordinador i ha passat.
    tot i això, repeteixo que l'oposició del PSOE és dolenta. A Campredó, el seu representant no acudeix mai, i es veu que a Tortosa els companys fan el mateix.

    ResponElimina
  7. Jo solc defensar als socialistes per que soc socialista i no m'ofèn que ens diguis PSOE, personalment soc catalana de "pedigri" comprovable, però em sento ciutadana del mon. També tinc fills i estic convençuda de que sens l'error i vull dir-te que jo no havia entrat a mirar l'identitat del teu comentari , simplement havia pensat que teníem un comentarista nou. Respecte a les absències dels socialistes a mi tampoc m'agraden gens, encara que tinc clar que l'equip de govern, en els plens extraordinaris, no consensúa amb l'oposició la seva disponibilitat a l'hora de fixar el dia i hora dels plens i tots deuen tenir els seus compromisos professionals. Per cert, no es podrien fer els plens extraordinaris a la mateixa hora que els ordinaris?

    ResponElimina
  8. Kinsey,
    Aclarit. Prefereixo la gent que parla clar i que admet adscripció política i ideològica. No he qüestionat la catalanitat de ningú en aquest comentari ni necessito proves. És bo constatar que a ningú no ens agrada que aquells als qui hem votat no compleixin, perquè de fet els hem votat per tot el contrari. Suposo que tens raó quant a l'horari dels plens, però és una cosa que els polítics saben abans de presentar-se a eleccions. A mi, em seria impossible ser regidor per qüestions laborals, i ja no em presento.
    salut

    ResponElimina
  9. Amb folre i manilles?je je je.
    Doncs un Ple extraordinari en dia laborable i a la una del mig dia, a qui li extranya la foto?
    En l'anterior legislatura recordo veure a Bel més sol que un mussol o amb Pataqueta( a la tele NODO) i mai vaig pensar que era per desidia(com ara) penso que estan i estaven a l'oposició i per tant es fa dificil compaginar la feina amb el càrreg.

    ResponElimina
  10. Kinsey i Pere, teniu raó en el tema dels horaris, tot i que dos dels que faltaven son politics professionals, per tant viuen d'això, per tant per mi tenen l'obligació d'estar, i si ser senador o director territorial no et deixa ser regidor, deixes pas a gent nova, recordo que Ismael Roldan al ser nombrat director de sanitat va deixar el carrec de regidor, no pot fer el mateix Martin?
    Si les absencies son per causa de les feines privades, penso que estan justificades.

    ResponElimina
  11. Amb una diferencia, que a Roldan se'l van carregar i Martin no es deixa. Perquè ganes ja en comencen a hi haure.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta