1 de desembre del 2008

Cartells de CASAinNOVA a les botigues de Tortosa tancades per la crisi econòmica

La nova ordenança de civisme de Tortosa permetrà l'Ajuntament sancionar els particulars i les empreses que enganxen cartells en els llocs no autoritzats. En aquest sentit, l'Ajuntament és el primer que hauria de donar exemple, ja que tot i que ja fa més de dues setmanes de la celebració de la fira CASAinNOVA, a Tortosa continuen havent-hi desenes de cartells penjats de forma irregular. I no només en parets o en cartelleres improvisades, sinó als aparadors dels locals comercials que s'han quedat buits com a conseqüència de la crisi. Ja suposem que no ha estat l'Ajuntament mateix, qui ha penjat els cartells als vidres de les botigues tancades o a les parets; i que ni tan sols haurà donat instruccions perquè l'empresa que ha fet la difusió de la fira actue d'aquesta manera. Però no és la primera vegada que passa, amb activitats organitzades pel consistori. Com a mínim, ara l'Ajuntament hauria de donar les ordres corresponents perquè els mateixos que van penjar els cartells del saló CASAinNOVA, netegen les façanes i els aparadors de la ciutat i retiren els anuncis.

6 comentaris:

  1. Ei, el antic garage del SEAT a l'entrada de Tortosa - es cartellera publica, o no? !

    i en serio, perque no ho tumben , tiren dos camions de formigo i ho usem com a aparcament mentre no es faci res mes (amb instruccions de com caminar per a la gent que treballa al Temple;) ).
    si es massa temporal, pq no fer un aparacament permanent i grossa a l'entrada de Trotosa amb mini-bus gratis al centre?

    ResponElimina
  2. l'antiga SEAT es propietat privada, de una immobiliària en concret!

    ResponElimina
  3. Avere si tombant, tombant, a Tortosa, ens quedem sense la Catedral. Encara que ben pensat...potser si. SEAT ( sociedad española automoviles turismo)

    ResponElimina
  4. Any nou, ciutat nova ;)

    El SEAT fa pena, ara almenys fa un any van arrancar els vidres trencats, un perill, pero encara aixi tenir aixo a l'entrada prinicipal de la ciutat, brut, trencat ... ; no sé , mentre pensen lo que han de construir (segurament algo que generi mes beneficis que un parking), perque no s'aplana almenys?

    ResponElimina
  5. Amb l'estat actual de les immobiliàries, pot ser un bon moment per comprar-li el solar a preu de saldo. O sino que l'expropien, pel bé social, com fan en molts altres casos.

    ResponElimina
  6. potser forma part del "paisatge urba" i simbolitza Tortosa i la poca vista que ténen alguns ... si ho expropien i ho tumben com "recordarem" que alli hi havia un taller ? quin dia !
    ;)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta