13 de desembre del 2008

La Marfanta TV: Polèmica al Tortosa per haver de jugar al nou camp de gespa artificial

El CD Tortosa, després d'haver remuntat a la classificació amb dues victòries consecutives, té demà un partit decisiu contra la UE Tàrrega, que es jugarà a partir de les 18.00 hores i al nou camp de gespa artificial de l'estadi municipal. L'entrada al partit serà gratuïta, ja que forma part dels actes lúdics i esportius que ha organitzat l'Ajuntament per inaugurar la nova pista d'atletisme i el segon camp de gespa artificial, que s'han construït a l'antic camp de terra. Però alguns socis ja han advertit que el partit començarà massa tard, que el camp és més petit i que si plou o fa vent els jugadors i el públic poden notar negativament el canvi d'escenari. El responsable d'afers econòmics del club, Jordi Ferré, va explicar dimarts les circumstàncies que han portat al Tortosa a jugar demà al nou camp.



També pots llegir:
-
Tortosa acaba les obres de la pista d'atletisme i del nou camp de futbol

3 comentaris:

  1. Si no tinc mal entès, de polèmica no n'hi ha cap. O més ben dit, la poca que hi ha la va originar un periodista, que segons em van dir, creu comptar amb l'opinió de tots els socis. O era tan sols la seva? O dic perquè jo sóc soci i a mi no em va preguntar res.
    Sembla mentira que d'un acte festiu, vulguen crear polèmica perquè el partit es juga una mica més tard.
    El més important és que s'han fet unes instal·lacions molt necessàries.

    ResponElimina
  2. ostres tu, si la polèmica és real penso que és una mica lamentable.

    camp nou, un munt d'euros i és un dia de festa, ... si són professionals no haurien de veure's tant afectats, juguen igualment a casa.

    algú li diu als xiquets que han de jugar sobre formigó del firal, enlloc del parquet del de ferreries? total per fer sopars de gent gran i trobades polítiques, etc.

    Penso que per un dia no fa res i hi ha d'altres esports que en menys s'aconformen.

    ResponElimina
  3. No se si ha hagut polèmica o no, però el cert es que el partit no s'ha jugat al nou camp.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta