6 de març del 2009

Campredó decidirà avui mobilitzacions contra el traçat de l'autovia A-7 entre el poble i Font de Quinto

El casal Francesc Llop de Campredó serà aquesta nit l'escenari d'una assemblea en què s'acordaran les mobilitzacions veïnals contra el traçat de la futura autovia A-7. La reunió ha estat convocada per l'alcalde pedani, Joan Sanahuja, a través del consell assessor del poble, amb l'objectiu d'informar els veïns de les últimes reunions entre l'Ajuntament de Tortosa i els representants del Ministeri de Foment. Tant l'Ajuntament com els veïns de Campredó s'oposen al traçat proposat per Foment, ja que l'autovia trinxaria el poble i separaria el nucli urbà i el barri de Font de Quinto. La setmana passada, l'alcalde tortosí, Ferran Bel, i l'alcalde pedani de Campredó van comparèixer per denunciar que l'Estat havia rebutjat les al·legacions que fa un any van presentar els veïns, però també els ajuntaments de Tortosa, Amposta i l'Aldea amb el suport de la Generalitat. Així, Sanahuja va confirmar ahir que proposarà als veïns un possible calendari de mobilitzacions per fer sentir la veu de Campredó a Madrid.

El Punt (6-Març-2009)

Més informació:
-Tortosa adverteix que l'Estat ja ha tirat pel dret amb el traçat de la futura A-7

3 comentaris:

  1. La questió important, almenys per mi, es que l'Autovia sigui una realitat, i si de pas, a tots ens va be, millor,el territori necesita d'aquesta infraestructura, i Tortosa també.
    Ara el "fenomeno" i sus "muchachos" ens tenen que demostrar,a part de que saben treure notes execel.lents amb difamar, insultar i confondre a la gent, que saben treure notes a la mateixa alçada de governar i d'arribar a acords amb les difernts administracions, si el seu governar només ens portar al "monte" doncs anem arreglats.

    ResponElimina
  2. Pere o parles mes clar o no diguis res,esta autovia fara molt de mal a la gent de Campredo aixi que si a tu te dona igual per on pase a natros si ENTRE CAMPREDO I FONT DE QUINTO NI PARLAR-NE .

    ResponElimina
  3. Josep, una autovia no té perquè fe mal a ningu sino tot el contrari i és més, crec que es molt necessària, el problema de Campredo és un problema al que s'ha de trobar solució, però per desgràcia per als campredonencs s'ha de buscar la millor opció per a tots, vulgueu o no vulgueu si ha de passar per allí passará. Per això disme; no vull que passi l'autovia per Campredo pero no digues; no vull l'autovia.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta