28 de març del 2009

El casal Panxampla estudia com afrontarà les multes pel fet de penjar cartells a Tortosa

El Casal Popular Panxampla descarta presentar un recurs contenciós administratiu contra l'Ajuntament de Tortosa, després que el govern de CiU i ERC haja desestimat íntegrament les al·legacions del col·lectiu a l'ordenança de civisme. Un portaveu del casal, Jordi Curto, va valorar ahir que el rebuig de l'Ajuntament a les seues al·legacions «entrava dins de les previsions». A més, Curto va lamentar que el text definitiu de l'ordenança haja quedat «com estava», més enllà de l'acceptació d'algunes esmenes d'ICV i de l'associació de restauradors Platigot, i de la correcció d'alguna errada tipogràfica. «Com que no han acceptat les al·legacions, el casal Panxampla seguirà fent el que feia, i haurem de veure com afrontem les possibles sancions per penjar els nostres cartells o les pancartes al pont del tren», va explicar. A més, Curto va recordar que, amb una redacció tan genèrica, l'ordenança no concreta si se sancionarà les empreses que pengen els cartells o els anunciants. El portaveu del Panxampla va afegir-hi que troben a faltar més concreció en aspectes com ara els usos correctes dels espais públics, i va dir que el govern ha demostrat el caràcter «repressor i recaptatori» de l'ordenança.

El Punt (28-Març-2009)

4 comentaris:

  1. El civisme i la tolerància formen part del nucli íntim del ser. En tot cas s'eduquen. Per lo que totes les normes haurien de tenir aquest objectiu, el formatiu-educatiu.
    I, javascript:void(0)per suposat, una normativa de calaix poc pot fer per millorar la convivència ciutadana.
    O "la letra con sangre entra", és màxima del nostre amamantadissim consistori?
    Als del Panxampla els hi recomanaria posar vidrioles públiques, a llocs autoritzats per a vidrioles públiques, per recaptar diners per pagar l'advocat que face els recursos de les sancions per posar pancartes al pont del tren.
    Perqué la normativa parla de vidrioles públiques, o no?

    ResponElimina
  2. però, Ep!! Oco!! sempre que aquestes vidrioles públiques hagin passat prèviament l'ITV (Inspecció Tècnica de Vidrioles)- i el seu posterior pagament recaptatori, és clar- i no portin cap cartell o pancarta que es trobi fora de tan apreciada normativa cívico-requechutipitiflàutica.

    ResponElimina
  3. Estaria bé que els del Panxampla pengessen algunes de les al•legacions que els hi ha desestimat per a vore de quin peu calcen uns i altres. Jo vaig vore alguns cartells per Tortosa sobre l’ordenança que no s’agafen per enlloc. És veritat la que diu que si agafes més de 5 litres d’aigua d’una font et poden posar una multa?

    ResponElimina
  4. Llavors, Anjub, en aquest cas hauríem de llegir l'article 27-V325.2 on especifica que, sempre i quan el consumidor es begui els cinc litres al moment (és a dir, "on-line") o bé, depenent de quin material està fet el recipient amb el qual s'emporta aquesta aigua. És a dir, depenent si és de plàstic, vidre o cartró, ja que segons quin sigui el material, costa més de reciclar....
    Tot plegat, si el cost del reciclatge és proporcionalment més car, la multa serà proporcionalment de la mateixa proporció i bla, bla, bla, bla, bla.......
    (uf! quines ordenances, tú!!)

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta