27 de març del 2009

MarfantaTV: ICV considera que es podrien modificar la meitat dels articles de l'ordenança cívica de Tortosa

9 comentaris:

  1. Forcadell, se’t veu desganat, abatut, desmotivat...Primer Baltasar i ara Saura...Et comprenc...
    Una abraçada home!! Ànim !!

    ResponElimina
  2. Mc Calan,

    és cert, estic cansat. Intentar canviar dinàmiques i enfrontar-te als teus és pesat i poc agraït. És més fàcil el que vas fer tu, empassant-te el transvasament sense protestar i obeïnt la veu del teu amo.
    Ara bé, en l'àmbit municipal no pateixis, que ni estic desmotivat ni abatut, ja que tenim moltes coses per fer i per aportar a la vida pública de Tortosa. Com fins ara. 24 canvis a l'ordenança del civisme no està malament. Mira tu si era bona i estava ben feta que us heu hagut d'empassar 24 aportacions d'un grup de l'oposició.
    Ja per acabar, Mc Calan. Lo que em desmotiva és haver de contestar les teves parides, en lloc de parlar de política i del que necessita Tortosa. Esteu convertint un gran espai com és la blogosfera en un cau de comissaris polítics a sou que es dediquen a desacreditar anònimament a l'adversari. I segur que quan acabes d'escriure un dels teus comentaris fas un somriure orgullós, com si el que fas tingués algun mèrit. "Que graciós que sóc i que content estarà l'amo quan ho llegeixi", penses.
    Felicitats, Mc Calan, ets lo que el país necessita.

    ResponElimina
  3. Home, Jaume. Tot just Mc Calan no havia fet cap observació ofenedora. Que per aquí sen diuen de ben grosses? Pos tens tota la raó. Que la reflexió sobre els anonims és certa? Pos també. Pero, home, per naquestes contrades casquen contra molta gent. I avui, tot just, tampoc es que s'hagin passat amb tú. Potser, sí, que estas abatut.

    ResponElimina
  4. Ja hi som un altre cop...! Quan algun sent quelcom que no li agrada, o no esta en línia amb el seu pensament, son uns feixistes o comissaris politics els que es manifesten per uns obscurs e inconfessables interessos. Miri Forcadell; se que esta passant un mal moment en política, però jo ni soc cap comissari polític , ni exerceixo , i fins i tot vaig lluitar com vostè contra el transvasament en totes les seves vessants. Fins i tot puc arribar a comprendre que no li agradi res del que aquí exposo , en tant que la reciproca també es acompleix. Però tingui ben clar que opinar no es exclusiu de grans pensants com vostè ni exclou als que com jo, no pertanyem (per sort) a cap partit polític .
    Reitero els meus ànims vers la seva funció publica i que tingui molta sort.

    ResponElimina
  5. Ostres, McCañam (uy, perdó), McCalan!! primer li parles tutejant-li i al final el tractes de "vosté"... què ha canviat entre comentari i comentari?

    ResponElimina
  6. Pos molt senzill... Perquè la gent que veu fantasmes i comissaris politics a sou , i es creuen desacreditats per tercers, quan son ells mateixos els que es desacrediten , mereixen distancia... Encara que en honor a la veritat es uns dels regidors que ha actuat en mes coherència dintre de les seves tesis, es clar..Pots imaginar com esta la resta....He satisfet a la teva pregunta?

    ResponElimina
  7. El que queda clar en la polèmica Mc calan/Jaume es que un dels dos ens enganya..i el que enganya deliberadament menteix i el que menteix, no es un mentider o "Ambustero" ?. jaume ens dona a entendre clarament que mc calan o ha estat dirigent de CIU o PP ( que son els que recolzaven el PHN ) o fins i tot regidor:...."el que vas fer tu, empassant-te el transvasament sense protestar i obeïnt la veu del teu amo".
    I el prolífic Mc calan respon: ..."fins i tot vaig lluitar com vostè contra el transvasament en totes les seves vessants".
    Un dels dos ens enganyeu. O els dos?

    ResponElimina
  8. Cucafera; ja saps que a tu no et pot enganyar ningú...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta