21 de juliol del 2009

Cartells de Maulets emboliquen una cabina telefònica al centre de Tortosa

Si l'altre dia us parlàvem d'uns cartells penjats per les JERC al mur acabat de pintar del parc municipal Teodor González, avui ens referim als cartells amb què l'organització juvenil Maulets ha embolicat una cabina telefònica al centre de Tortosa. Els diversos tipus de cartells eren per anunciar diferents festivals musicals d'estiu (els de les JERC, l'Acampada Jove que s'ha fet a Montblanc, i els de Maulets, el Rebrot 09 que s'ha fet gairebé durant els mateixos dies a Berga). En aquest sentit, sembla que les JERC i Maulets hagen competit per atraure el jovent independentista als seus festivals, però també per veure qui aconseguia vulnerar en més llocs l'ordenança de civisme de Tortosa. La diferència, però, és que la brigada municipal ja ha retirat els cartells de l'Acampada Jove enganxats al mur del parc, mentre que ahir a la tarda els cartells del Rebrot 09 continuaven embolcallant la cabina de telefònica, a pocs metres i en línia recta de la columna d'expressió ciutadana que l'Ajuntament va instal·lar a la plaça de Barcelona, perquè tothom pogués enganxar els seus cartells. I l'argument que no hi ha prou cartelleres públiques no hauria de servir d'excusa perquè qualsevol pugar embrutar o malmetre un element del carrer que, tot i que està gestionat per una empresa privada, té una funció clara de servei públic. El mateix podríem dir dels cartells, alguns editats per algunes institucions del territori, que algú ha enganxat a la marquesina de la parada d'autobús de davant del mercat de Tortosa, a pocs metres d'aquesta cabina telefònica.

Més informació:
-Cartells enganxats al mur acabat de pintar de les escales del parc municipal de Tortosa
-La brigada municipal retira els cartells enganxats al mur acabat de pintar del parc de Tortosa
-Maulets i el Rebrot 09

6 comentaris:

  1. Gustau, tens una fixació amb els cartells eh!!! Bé, jo també m'hi he fixa't... així que ja en som dos.

    Gaudeix de Renaixement. Salut!

    ResponElimina
  2. Home, qui té fixació amb els cartells és l'Ajuntament. Jo no tinc res a veure, amb l'ordenança de civisme! ;-)
    Bon Renaixement!

    ResponElimina
  3. Me n'alegro, estic de Telefonica fins als collons. M'estan assetjant telefònicament de fa varies setmanes (Movistar) i estic per denunciar-los.

    ResponElimina
  4. i jo que creia que ja ningú utilitzaba aquests artilugis (les cabines telefòniques)...

    ResponElimina
  5. Doncs una cabina, tota forrada de paper, sense que es vegi l'interior, enmig de la ciutat, pot ser un lloc idoni per ...

    ResponElimina
  6. La cabina continua fent el seu servei i segurament queda més bonica que abans.


    A part dels cartells del pont del tren, les JERC van omplir totes les marquesines de busos i moltes parets de façanes privades.

    Com a empresa privada espanyola i estafadora que és telefònica, no m'extranya que la gent no tingue massa miraments en les seues propietats....

    Potser haurem de derogar l'ordenança del civisme???

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta