16 de juliol del 2009

La brigada municipal retira els cartells enganxats al mur acabat de pintar del parc de Tortosa

Fa un parell de dies us comentàvem que l'Ajuntament de Tortosa ha rebut queixes veïnals per la presència de diversos cartells de l'Acampada Jove, organitzades per les JERC, al mur acabat de pintar del parc municipal Teodor González. En concret, els veïns demanen a l'Ajuntament que sancionin els responsables de l'enganxada d'aquests cartells en compliment de l'ordenança de civisme. Ahir dimecres al migdia, poques hores després de la presentació -per part de l'alcalde- de les obres de rehabilitació integral que s'estan fent al parc municipal, un operari de la brigada va haver de pujar a una escala per poder retirar el cartell de la paret. La imatge ha estat cedida per un lector d'aquest bloc, que passava per l'avinguda de la Generalitat just en el moment en què el treballador de la brigada municipal intentava desengaxar el cartell sense fer malbé la pintura nova, i que va poder captar la imatge amb el telèfon mòbil. És realment lamentable que, mentre l'Ajuntament destina uns diners a millorar el parc de Tortosa, hi hage incívics que es dediquen a embrutar un mur que no feia ni un mes que estava pintat. I l'argument que no hi ha prou cartelleres públiques no hauria de servir d'excusa, ja que amb aquesta acció estan malbaratant els diners de tots, que també són públics.

Més informació:
-Cartells enganxats al mur acabat de pintar de les escales del parc municipal de Tortosa

Actualització: ERC de Tortosa ha penjat el següent comunicat al seu bloc

La secció local d' ERC a Tortosa no té cap representant de les JERC a la seva Executiva. Les JERC, no estan constituides a la nostra assemblea local, avui en dia. Altra cosa és si membres JERC d' u altre municipi actuen a Tortosa o si alguns joves s' han volgut auto-constituir JERC fora de l'assemblea local. L' Executiva Local d'ERC a Tortosa és solidària amb el seu grup municipal i acata l' ordenança de civisme aprovada pel Consistori. Per això vam ser curosos de retirar les pancartes ensondemà mateix de les darreres eleccions al parlament europeu. Per la mateixa raó, no podem compartir l'acció d'algú que es pretén JERC i menys encara la responsabilitat d' una organització que se vol independent d' ERC, tot i que en formi part de l'estructura nacional. Com ERC ens disculpem davant la ciutadania, tot i no ser responsables de la penjada d'aquests cartells. Exigim a les JERC que els retirin i els pengen allà on s' ha establert a la nostra ciutat.

11 comentaris:

  1. La pregunta del milió: Qui és el responsable? Les JERC? (A Tortosa no n'hi ha!). El diari El Punt? Que col·labora amb l'Acampada Jove?

    Llàstima que el fotògraf anònim no estigués el dia del delicte per enxampar els culpables.

    En resum, tothom pot enganxar cartells allà on els vulgui que si no l'enxampen fent l'acte (com fer un riu al carrer), no l'hi passarà res, a no ser que sigui una empresa amb un NIF per poder-la denunciar.

    ResponElimina
  2. Home, Jordi, no fotem. Els responsables són les JERC, encara que a Tortosa no n'hi hagi (i què, vol dir això alguna cosa?). El diari El Punt és un dels mitjans col·laboradors amb la difusió de l'Acampada, ni edita ni enganxa els cartells (en canvi, hi ha un altre diari que sí que ha enganxat cartells per Tortosa, en llocs no autoritzats).

    ResponElimina
  3. Pos que el teu cotxe fase una infracció i veuràs si l'amo del cotxe serà el responsable o no?.
    Una altra cosa és si dius qui portava el cotxe. ( el culpable )

    ResponElimina
  4. I si jo vaig i enganxo un cartell de, per exemple, la Peixateria Mari Puri? Sense que aquesta peixateria tingui res a veure amb mi... ein??
    Se la carregarà la Mari Puri??

    ResponElimina
  5. Efectivament, oco, que els cartells no els hagi posat el PP.
    Va home va.

    ResponElimina
  6. Vaiga com mos rentem les mans eh.....
    A ver, responsable les JERC.

    Que no hi han prou cartelleres, segur, però no crec que la intanció de les JERC fos reivindicar res d'això ni cap altra cosa.

    Simplement són com una empresa que munta un festival, i van a sac. Ara tocaria que ERC n'assumis les responsabilitats, que per alguna cosa paguen la morterada que costa l'Acampada Jove.

    Jo conec gent de la que va ser més crítica amb l'ordenança del civisme, i la veritat és que mai ai vist que posen cartells a llocs que dius "això no toca".

    Potser això del civisme simplement era una excusa, i els seus promotors estan llun de creureseu; i en canvi els que critíquen l'ordenança tenen actituds més cíviques....

    En fi, una mostra més d'hipocresia com tantes que mos brinden està colla de vividors.

    PS: sabeu l'última, la senyora Maria Badia, que va centrar la seua campanya en contrapossició a l'impresentable de l?Alejo Vidalcuadras ha votat per ell per a que continue sent vicepresident del parlament europeu.
    En plena campanya electoral Badia va afirmar que era una vergonya que l'Alejo fos vicepresident.

    El que és una vergonya és que mentisquen tan descaradament i no haiguebn de donar explicacions després.....

    ResponElimina
  7. Per cert, que no mai recordat,
    també han fotut totes les marquesines de busos enguarrades, a part d'algunes parets privades i tanques de publicitat privada...

    Si cada cartell és una multa potser hauran de deixar uns quants milers d'€per a l'ajuntament (300€ com a mínim per multa)

    ResponElimina
  8. Les JERC a l'audiencia nacional per enganxar dos putos cartells, a partir d'ara sera considerada organització terrorista. Much ado about nothing...

    ResponElimina
  9. No Lluís, no aniran a l'Audiència Nacional.
    Allí hi van els independentistes, com els que cremaven fotos del rei, o el dilluns passat la Núria Pòrtulas.

    Ja ho va dir un dia Carod "el que estigue a l'esquerra d'ERC és feina de la policia"

    A ells si que no els sap mal enviar a l'Audiència Nacional a la gent...

    ResponElimina
  10. Hem de reconèixer que ha estat del tot desencertada la campanya de penjada de cartells que ha fer les JERCS, que van venir des de BCN sense preguntar ni informar a ningú, però recordem que són una organització autònoma.
    Ja els hem fet arribar el nostre malestar, i han demanat disculpes.
    Des d'ERC Tortosa hem penjat al nostre bloc la nostra posició, i quan hem fet campanyes polítiques, com la darrera "decorant" les cartelleres amb el 3.855 només ho hem enganxat allí on correspon.

    ResponElimina
  11. Ostres, aixi que per ser independentistes ja poden anar a la Audiència Nazional ? Pensava que era només pels sospitosos de terrorisme, però per alguns són sinònims, embolica que fa fort.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta