9 de febrer del 2010

Contenidors soterrats a la plaça del Paiolet

L'Ajuntament de Tortosa ha començat a instal·lar dues illes de contenidors soterrats a la plaça del Paiolet. De manera gradual, i sempre que és possible, l'Ajuntament està implantant aquest sistema de recollida de residus en les noves obres d'urbanització que es fan en els diferents punts del municipi. Altres poblacions del territori ja fa un parell d'anys que en tenen, però també ja fa uns mesos que Tortosa va instal·lar els primers contenidors soterrats en llocs com l'antic escorxador. Aquests dies també s'estan construint els forats per posar tres illes de contenidors soterrats a Ferreries, i també s'havia previst una illa en la nova plaça que quedarà al costat de la Casa de la Música, al Temple. Aquests dos blocs de contenidors, a la plaça de la Paiolet, complemeten perfectament l'actuació que s'ha fet al carrer Bisbe Aznar (hauria estat impossible situar els contenidors en aquest carrer, per la presència de la claveguera medieval). A més, també eviten que, els dies que bufa el vent de dalt, els contenidors apareguin bolcats a la plaça o a la mateixa carretera.

5 comentaris:

  1. Personalment trobo que aquest contenidor al lloc on s'han col.locat no es el millor.

    Ara justificar-ho amb els dies de vent, ja te nassos també.

    ResponElimina
  2. Fa un parell o tres de dies em queixava de la manca de senyalització dels passos de vianants a tot el carrer Bisbe Aznar, ahir ho van acabar d'adobar amb les obres a la plaça. Els vianants teníem que esquivar les obres dels contenidors, el parc infantil, la caseta d'obres i els cotxes aparcats a la zona de carrega i descarrega per poder arribar a l'altra banda de plaça. Ens estem superant¡

    ResponElimina
  3. De què servei aquesta instal·lació de contenidors si no es poden utilitzar. Al carrer Sebastià Joan Arbó, ja fa més de 3 mesos que els tenim allí posats sense cap ús. A igual que les pistes de bàsket que han fet al Parc que porten el mateix temps tancades sense cap obra de millora.

    ResponElimina
  4. i el clot de davant del Lizarran per a quan el taparan?? comença a paréixer una fossa....

    ResponElimina
  5. Totes aquestes mamarrachades inutils tenen un nom: Sostenibilitat,l'invent de cuatre carregs acapullats, ficats a dedo per un partit,(que cada un fique el nom que vulgue) per justificar un (desmesurat) sou.No mes cal pegar un tomb per qualsevolt ciutat per veure com s'en burlen de tots natros.
    Ah,i queda tambe com a linea al curriculum!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta