10 de febrer del 2010

Més mobilitzacions contra el cementiri nuclear

La Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya, que ahir va estrenar perfil a la xarxa social de Facebook, ha convocat una altra sèrie de mobilitzacions, que culminaran en una manifestació que tindrà lloc a Móra d'Ebre el 7 de març a les dotze del migdia. Abans, hi haurà diferents assembles informatives arreu del territori: aquest divendres, 19 de febrer, al local de la Societat Unió Gandesa de Gandesa (21.30 hores); el 19 de febrer, a l'Artesana de Falset (20.00 hores), i el 27 de febrer, a Sant Jaume d'Enveja. A més, també han previst altres actes contra l'MTC a Alcanar, Flix, Tivissa i Corbera d'Ebre, encara amb les dates per concretar.

D'altra banda, al marge de la mobilització social també continua l'oposició institucional i política a la possible instal·lació del cementiri nuclear a Ascó. ICV de Tarragona va criticar les opinions del delegat del govern al Camp, Xavier Sabaté, i ERC va acusar l'Estat d'haver fet un concurs «a l'estil de Bienvenido, Mister Marshall». Només la Cambra de Comerç de Reus va emetre un comunicat consensuat amb la Cambra de Tortosa i la Cambra de Lleida, en què demana als polítics una reflexió «profunda i serena» abans d'acceptar o rebutjar l'MTC.

Publicat a ElPunt.cat i a
El Punt Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre 10-02-2010 Pàgina 10

+Més informació:
-[Comunicat] LA CANC convoca assemblees informatives i una manifestació a Móra d'Ebre contra l'MTC
-[Nota de premsa] ICV reclama a Xavier Sabaté que accepti els posicionaments del Govern i el Parlament sobre el cementiri nuclear
-[Nota de premsa] Esquerra rebutja la subhasta tipus Mr. Marshall del govern per acollir el cementiri
-[Nota de premsa] Comunicat de les cambres de comerç sobre l'MTC

Foto: El blog de la CANC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta