18 de febrer del 2010

[Nota de premsa] El bisbe de Tortosa i les famílies de les xiquetes d'Horta de Sant Joan acorden la retirada de la denúncia

El Bisbe de Tortosa, Mons. Javier Salinas, va rebre ahir, 17 de febrer, per la tarda els pares i mares de les nois d’Horta de Sant Joan que havien presentat una denúncia contra el rector de la seva parròquia.

La reunió es va realitzar en un clima d’acollida per part del sr. Bisbe i de cordialitat per part de tots. El sr. Bisbe va mostrar el seu suport a les famílies entenent la seva preocupació. En el diàleg, es van calibrar millor els fets, buscant sempre i només la veritat. Així, en el transcurs de la conversa es va veure per part de tots la conveniència de retirar la denúncia que s’havia posat.

La reunió va acabar amb el mateix clima de cordialitat i de recerca de la veritat dins de la serenor, respecte i presumpció d’innocència que el bisbat ja havia demanat en la nota de premsa anterior.

3 comentaris:

  1. Això que vol dir, que es van equivocar les xiquetes, els pares, tots? O ningú?
    La nota no ho aclareix, ni s'aclarira.

    ResponElimina
  2. Voldria saber quina rentada de cervell els va diguer fer el sinyor bisbe a esta familia. Es prou conegut "la ma dreta" que te l'esglèsia per a estos tipos de manipulacions

    ResponElimina
  3. Espanya no canvia.
    "Toros, curas y dictaduras."

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta