18 de febrer del 2010

[Previsió] Política i valors, a debat a Tortosa

La Fundació Lluís Carulla i ESADE presenten demà divendres 19 de febrer, a les 20 h, el llibre Política i valors, de Daniel Ortiz, a la biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa

En l’acte hi participarà l’alcalde, Ferran Bel, i l’autor de l’obra, Daniel Ortiz

La Fundació Lluís Carulla i ESADE presenten demà divendres, a les 20 h, el llibre Política i valors. Com restaurar la grandesa de la política?, del professor del departament de Ciències Socials d’ESADE Daniel Ortiz. L’acte tindrà lloc a la biblioteca municipal Marcel·lí Domingo de Tortosa (De la vall s/n) i comptarà amb la participació de Ferran Bel, alcalde del municipi, i Daniel Ortiz, autor de l’obra.

El llibre, que va ser presentat el passat mes de novembre a Barcelona per l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, analitza quins són els valors i les actituds que caracteritzen avui la política a Catalunya i quins són els valors que caldria impulsar i posar en pràctica perquè la política assoleixi la grandesa que li correspon.

En un temps convuls de desafecció de la ciutadania envers la política, l’autor repassa les grandeses i les misèries de la política des d’Aristòtil i Maquiavel fins a Obama, passant pels representants del poble català. L’obra proposa una reflexió sobre uns valors que no només són dels polítics, sinó de tota una societat que sovint desconfia dels seus dirigents.

Política i valors forma part de la col·lecció Observatori dels Valors, una iniciativa de la Fundació Lluís Carulla i la Càtedra LideratgeS i Governança Democràtica d’ESADE, que pretén promoure la reflexió i el debat entorn dels valors a la Catalunya d’avui.

A més d’aquest volum, durant el 2009 Observatori dels Valors va presentar Empresa i valors de David Murillo. Els propers llibres que publicarà són els volums Consum i valors de Laura Albareda, i TIC i valors d’Enric Colet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta