15 de febrer del 2010

[Nota de premsa] La consellera de Salut inaugura el nou dispensari mèdi de les Cases d'Alcanar

La consellera de Salut, Marina Geli, va inaugurar el passat divendres (12 de febrer) les instal·lacions del nou dispensari mèdic de les Cases d’Alcanar, situat al carrer Magallanes s/n, entre el col·legi públic Marjal i l’antiga casa de colònies els Josepets.

El consultori està estructurat en les següents àrees funcionals: àrea d’entrada, àrea assistencial (amb dues consultes) àrea de personal sanitari, àrea d’emmagatzematge i àrea d’instal·lacions.

En aquest nou consultori hi treballarà un equip de professionals d’atenció primària que serà reforçat durant els mesos d’estiu. L’equipament té una superfície de 225m2 i suposa una inversió de més de 657.000€. Les obres es van iniciar al febrer de 2009 a càrrec de l’empresa GISA.

Amb aquest nou consultori es completa la cobertura sanitària al municipi ja que, al febrer de 2007, la mateixa consellera, Marina Geli, va inaugurar les dependències del nou Centre d’Assistència Primària a Alcanar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta