26 de febrer del 2010

[Previsió] El Partit Popular celebra la jornada de treball “Oportunitats de lideratge de les Terres de l’Ebre” aquest dissabte a Amposta

Entre les activitats previstes hi ha una reunió de treball amb afilitats i simpatitzants a la comarca i una visita de la Delegació del PP a la Fira de l’Oli de Jesús.

El Partit Popular realitzarà dissabte dia 27 de febrer un seguit d’activitats a les Terres de l’Ebre, en el marc del cicle “Parlem” coordinat pel diputat autonòmic, Rafael Luna.

Al matí hi ha prevista una Taula Rodona, amb representants del sector agrícola, empresaris locals, del sector del moble i de la Cambra Arrossaire del Montsià. La taula estarà coordinada pel diputat autonòmic de les Terres de l’Ebre Joan Bertomeu i hi participarà el President Provincial del Partit Popular a Tarragona, Alejandro Fernández.

La Jornada constarà també d’una reunió de treball amb afiliats i simpatitzants de la comarca del Montsià i a la tarda, la delegació del Partit Popular visitarà la Fira de l’Oli de Jesús.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta