31 de març del 2010

Amposta inaugura el passeig del Canal Marítim, que ha costat 823.000 euros

[Notes de premsa] La subdelegada del Govern, Teresa Pallarès, i l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, han inaugurat aquest dimecres al migdia les obres d’urbanització del passeig del Canal Marítim d’Amposta, una de les obres més importants que s’han dut a terme durant l’any 2009 amb el finançament del Fons Estatal d’Inversió Local.

Les obres han consistit en la pavimentació de les dues voreres i l’asfaltat del tram central, amb una longitud lineal de 768 metres.

El passeig que conforma la banda dreta compta amb un carril bici, zona de passeig i dos punts de condicionament físic o cirqüit saludable amb un total d’onze aparells per fer esport. El pressupost total de l’obra ha ascendeix a 823.000 euros i s’ha executat en un termini de 9 mesos.

L’alcalde ha destacat el fet que quan s’acabin de connectar tots els punts de la ciutat amb carril bici, Amposta tindrà entre 5 i 6 quilòmetres dins la trama urbana per fer anar amb bicicleta. Ferré també ha remarcat la importància de l’obra donat que es troba “en un dels indrets més importants” d’Amposta ja que és a tocar del recinte firal i a la vora de la zona esportiva i lúdica.

En aquest sentit, la subdelegada Teresa Pallarés també ha volgut remarcar la importància dels projectes que s’han finançat mitjançant el FEIL a la ciutat d’Amposta i que són representatius de la ciutat ja que apleguen “l’aposta important d’Amposta per l’esport” i també la millora dels carrers. Pallarés ha assegurat que, juntament amb la piscina descoberta, la urbanització del passeig del Canal Marítim és una de les més importants del FEIL a la ciutat d’Amposta.

Cal recordar que mitjançant el Fons Estatal d’Inversió Local, en la mateixa zona de la ciutat també s’ha construït la piscina descoberta i s’estan ultimant els detalls de les obres de cobriment de dues pistes de futbol sala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta