13 d’agost del 2010

Ball de nous canals a la TDT de les Terres de l'Ebre

La tercera onada de canals de televisió digital terrestre (TDT) ja ha arribat a les Terres de l'Ebre. Només uns mesos després de l'encesa dels tres canals locals en el múltiplex 34 (L'Ebre TV, Canal 21 Terres de l'Ebre i Canal TE), ja tenim aquí les primeres emissions en proves de Nitro (el nou canal d'Antena 3 dirigit preferentment al públic masculí), MarcaTV (començarà a emetre el 28 d'agost, coincidint amb l'inici del Mundial de Bàsquet), Veo13 (un canal generalista i "sense crispació política", destinat al públic familiar), MTV España (aquesta tarda ja ha començat a emetre un bucle amb videoclips), Boing (el nou canal infantil de Telecinco), La 10 (un altre canal generalista, del grup Vocento, amb molts programes i sèries d'humor) i dos nous canals de La Sexta.

En aquest sentit, els primers dies es podien captar els senyals de Nitro i MarcaTV pel canal 47, tot i que en realitat li corresponia fer-ho pel múltiplex 35. Des d'aquesta setmana, però, aquests dos canyals ja no es poden captar pel 47, que ha estat assignat a La Sexta2 i La Sexta3 (un dels dos canals podria acabar anomenant-se Q Digital, que vindria a refundar el desaparegut Hogar 10). Els altres dos canals en negre que apareixen en el canal 47 seran de Sogecuatro: això farà que el 23 d'agost es puga captar Canal+Dos, un nou canal de pagament que serà com el Canal+ normal, però sense futbol, i que valdrà uns 15 euros al mes.

En resum, aquests són els nous canals que podrem veure en els propers mesos i les freqüències per sintonitzar-los, si no hi ha canvis d'última hora:

Canal 35: Marca TV, Veo13, Nitro i un altre canal d'Antena 3
Canal 39: TVE HD i Teledeporte, a més d'un canal parlamentari o ciutadà
Canal 40: MTV España, La 10, Boing i un altre canal de Telecinco, que podria ser LaNueve
Canal 47: La Sexta 2, La Sexta 3, Canal+Dos i un altre canal de Sogecuatro
Canal 62: TV3 HD, Esports 3 i IB3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta