10 de setembre del 2010

Els republicans d'Amposta, els més matiners en la Diada

La secció local d'Esquerra d'Amposta ha estat la més matinera del territori a l'hora de celebrar els actes de la Diada Nacional de Catalunya. Els republicans han fet una ofrena al Monument per les Llibertats. El candidat a les properes eleccions municipals i portaveu del grup municipal d'Esquerra, Adam Tomàs, ha destacat durant el seu parlament que volien retre homenatge "a totes aquelles persones que van lluitar per les llibertats socials i nacionals de Catalunya, i que són un exemple per tots nosaltres per seguir avançant cap a la independència del nostre país".

D'altra banda, la federació d'ERC a les Terres de l'Ebre ha organitzat per aquest dijous a la nit un sopar de militants i simpatitzants al restaurant L'Ardiaca de Campredó. Un sopar que també servirà per celebrar la recent aprovació de l'EMD de Campredó. Per demà, 11 de setembre, ERC ha previst una botifarrada popular per la independència, a les 10.00 hores, a la Plaça Carles III de Sant Carles de la Ràpita. A Roquetes, com ja és habitual, a les 11.00 hores penjaran una estalada i faran un esmorzar popular al cim de Caro, el pic més alt de les Terres de l'Ebre. ERC de Tortosa farà un vermut popular per la independència al passeig de l'Ebre, al barri de Ferreries, a partir de les 12.00 hores. A la mateixa hora, a Alcanar, la secció local d'ERC organitza una ofrena al carrer de Rafael Casanova, i després un dinar a l’ermita del Remei. Finalment, a les 13.00 hores, la secció local d’Arnes organitza una rostida de carn per la independència, i després del dinar hi haurà un concurs de birles.

Foto: ERC

2 comentaris:

  1. Hi ha algú que treballi?

    ResponElimina
  2. Per cert, cap al·lusió de cap formació política a la vaga general del 29-S?. On està la consciència obrera de l'esquerra real si és que mai ha existit? Que en pensen PSC, ERC, ICV i EUIA? Informeu-me please.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta