7 de setembre del 2010

Els veïns de Santa Clara guanyen el premi 'Dona'm la mà'

El president de l'Associació de Veïns de Santa Clara, Manolo Cardona, en el moment de recollir el premi.
Foto:
Ajuntament de Tortosa.
L'Associació de Veïns de Santa Clara ha guanyat l'onzena edició del Premi Dóna'm la Mà, que atorga anualment l'Associació Mossèn Ovidi Tobias, en el marc de les festes majors de la Cinta. El president veïnal, Manolo Cardona, ha recollit aquest dilluns el guardó de mans de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i del nou president de l'associació, José Luis Arín, en un acte que un any més s'ha celebrat a l'Espai Sant Domènec. El jurat del premi ha resolt atorgar-lo a l'associació de veïns després de valorar més de 200 propostes que han arribat a l'entitat, i que han acabat donant lloc a 40 candidatures. A més del premi, s'han fet dues mencions especials per a la tasca que desenvolupen les associacions AMITE i FRATER. L'Associació Mn Ovidi Tobias reconeix cada any una persona o entitat "pel seu treball gratuït, altruïsta i voluntari que va cap a la societat sense esperar res a canvi". El jurat ha premiat enguany l'associació veïnal de Santa Clara per la seua tasca de dinamització del barri, pel treball de manteniment del Calvari, i per l'organtizació de les festes.

En el transcurs de l'acte, les diferents corals de la ciutat han cantat en diverses ocasions, per coincidir al final totes juntes interpretant l'Himne a l'Alegria. L'Associació Mossèn Ovidi Tobias ha volgut reconèixer enguany el treball d'aquestes corals, lliurant uns diplomes i fent un especial reconeixement al mestre Rossend Aymí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta