7 de setembre del 2010

Amposta fa la darrera adjudicació de les obres al parc de Xiribecs

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Amposta ha adjudicat definitivament la construcció de les graderies del Parc dels Xiribecs a l’empresa Construccions Propa SCCL, per un import de 177.755 euros. Les obres, que s’iniciaran en les properes setmanes, tindran una durada de quatre mesos.

L’emplaçament on s’han de construir les grades i l’escenari a l’aire lliure es troba situat entre l’entrada sud-oest al parc (carrer de Josep Tarradelles), l’estany central i el carrer d'Itàlia, i ocupa una superfície de 7.063 metres quadrats. Darrerament s’ha portat a terme la plantació de sis plataners paral·lels al carrer d'Itàlia i a les futures grades. Aquesta pastilla és l’única que queda per urbanitzar, ja que ha finalitzat el projecte d’enjardinament del parc que compren la part superior, entre l’estany i la tanca.

Amb aquesta, s’adjudica la darrera obra del conjunt del Parc dels Xiribecs, un espai de verd de 51.376 metres quadrats i que conforma el més gran de les Terres de l’Ebre. Actualment es troba en construcció el bar i està també adjudicat el sistema d’enllumenat que quedarà definitivament instal·lat un cop finalitzades les graderies de l'auditori a l'aire lliure, amb una capacitat per a 500 persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta