13 de setembre del 2010

Pepet i Marieta convoca parelles a Facebook per al seu nou videoclip

El grup Pepet i Marieta ha convocat a través de Facebook un càsting de parelles per al nou videoclip del tema "Me moles", el nou single de la banda pertanyent al disc "Qui no plora no mama". Aquest dilluns al matí ja hi ha 300 persones que han dit que volen participar-hi, així com 469 més que han dit que potser ho faran. En concret, es necessiten parelles de tot tipus: "heterosexuals, homosexuals, interracials, fetixistes, animals, vegetals, minerals..." Les parelles poden sortir al videoclip de dues maneres, tot assistint als rodatges que s'han de fer a Barcelona, Ulldecona i Benicarló, o bé enviant a Pepet i Marieta els seus vídeos domèstics. Per assistir als rodatges, cal preparar un número d'uns 30 segons per mostrar davant de càmera, com ara una "morrejada", una jota, una altra coreografia... A més, no cal que siguen parelles sentimentals, ja que els participants poden aparèixer també amb els amics o família. Per participar en els rodatges cal enviar un correu electrònic a pepetimarieta@hotmail.com, tot explicant qui sou, d'on sou i què us agradaria fer en parella al videoclip. A la mateixa adreça es poden enviar els vídeos, però si ocupen més de 10MB haurien de pujar-se al YouTube i fer-los arribar l'enllaç.

A canvi de formar part d'aquesta experiència, Pepet i Marieta ofereix a tots els participants la possibilitat de tenir una actuació de Pepet i Marieta a casa, només per als guanyadors del sorteig i els seus amics. La única condició per obtenir el premi és la de ser residents a Catalunya, el País Valencià o les Balears.

Foto: Marc Garcia a Flickr.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta