22 d’octubre del 2010

Ferran Bel: 'Sabaté només sap anar a Madrid a aplaudir com un hoolingan'

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel (CiU), va carregar ahir amb duresa contra el portaveu del PSC i senador de l'Entesa, Joan Sabaté, després que aquest atribuís a les al·legacions de l'Ajuntament la paralització de l'autovia A-7 en el tram entre la Jana i el Perelló. Bel va recordar que el PSC va votar a favor de tornar a presentar les al·legacions al traçat que travessa Campredó, i que els socialistes també van assistir a la manifestació convocada pels veïns. "El problema que té Sabaté és que se li està acabant el temps", va dir Bel. "Han passat ja dos mandats i de Madrid només ens podrà presentar els resguards de l'AVE", va remarcar l'alcalde. Tot seguit, Bel va sentenciar que l'exalcalde socialista "només sap anar a Madrid a aplaudir com un hooligan" les actuacions del govern de l'Estat, en lloc de defensar els interessos de Tortosa.

Per la seua banda, Sabaté va afirmar que l'actitud de CiU amb el traçat de l'A-7 "està perjudicant Campredó, Tortosa i totes les Terres de l'Ebre". Segons el portaveu del PSC, en realitat Bel no vol que l'autovia puga tirar endavant i així "poder culpar el govern socialista". Sabaté va concloure que el traçat de l'A-7 no es pot desviar per no separar Campredó i Font de Quinto perquè, a l'altra banda del riu, quedaria afectada una zona protegida a la Carrova, ja que l'Ajuntament d'Amposta no ha requalificat els terrenys. "El Ministeri de Foment no pot fer una il·legalitat passant per la Carrova", va advertir Sabaté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta