22 d’octubre del 2010

[Top Secret] El PSC creu que el govern de Tortosa és més de dretes que nacionalista

Al PSC de Tortosa no creuen que el grup de CiU doni llibertat de vot als seus regidors, en el moment que se sotmeti a votació la moció del Casal Popular Panxampla sobre el monument franquista de la Batalla de l'Ebre. En aquest sentit, els sol·licitants han demanat la llilbertat de vot per intentar convèncer algun regidor de CiU i canviar el resultat de l'última votació a l'Ajuntament sobre la retirada del monument, quan ICV va presentar a principi del mandat una moció semblant. Segons els socialistes, Ferran Bel comptarà amb el suport del regidor del PP (podria ser el primer ple de Miquel Àngel Monllau, el substitut d'Antonio Faura) per tenir la majoria i rebutjar la moció, i l'alcalde només donarà llibertat de vot als regidors de CiU si pot garantir que la proposta de retirar el monument no tirarà endavant. Així, en el PSC consideren que CiU preferirà votar al costat del PP que fer-ho al costat d'ERC, el seu soci al govern municipal. "Es demostrarà que són un govern més de dretes que un govern nacionalista o catalanista", comenten convençuts entre les files socialistes.

6 comentaris:

  1. Quina democracia tenim, osigue que els regidors voten només lo que vol lo seu cap de grup, sigue alcalde o cap de l'oposició?

    sort, sort que tenim democràcia i llibertat d'expressió!!!

    pos si només cal tenir en compte lo que vol el cap de grup, no cal tenir tants regidors que calenten les cadires

    ResponElimina
  2. Panellets de pinyons:
    500 grs d’ametlla en pols, 400 grs. de sucre, 3 patatetes petites bullides, un ou sencer. Es fa una pasta de tot això quan les patates son encara calentes perquè caramel•litzi el sucre. Es deixa reposar 2 hores, es fan les boletes i es pinta en una clara d’ou i es claven els pinyons o ametlles. Es pinta amb rovell d’ou , i es posa al forn i grill nomes 5 minuts i vigilant !
    Li dedico la recepta al senyor Sabaté per a que els provi de fer...De ben segur que li sortiran mes be...

    ResponElimina
  3. Jo també penso lo que el titular, mal que em pese coincidir en Sabaté.
    Al pa, pa, al vi, vi, i els panellets per a McCalan, que ha aixecat la llauna del forn, amb manopla, com sempre.
    Susanna, les regles son estes, si votes ja saps que faran amb el teu vot. Te'n recordes del "papel higienico El Elefante"?
    La carta si us plau!

    ResponElimina
  4. Mc Calan, amb el que cau, suposo que el pinyons han de ser xinesos, no?.
    Dius que es claven els pinyons o ametlles, vols dir? Les ametlles s'han de clavar senceres?, a banda que ens dius "Panellets de pinyons", no d'ametlles.
    Tampoc ens dius la temperatura del forn.....

    ResponElimina
  5. Està clar que caldrà el vot de Maikel per tirar endavant amb la convicció de l'Alcalde i la seva tinent Roigé per conservar el monument. Això sí, des d'una perspectiva nacionalista que tapa i disfressa tant la ideologia conservadora com el sentiment nostàlgic d'altres temps.

    Estem davant d'una crisi de govern imminent a Tortosa o ERC continuarà governant amb els franquistes?

    ResponElimina
  6. Si Bel vota per conservar la gallina, es per a pintar-li el cotxe amb el jou i les fletxes.
    Si els pallassos d'ERC, que no se'ls hi pot dir d'una altra manera, i em sap mal que un partit històric faci tan el ridícul, voten o s'abstenen de la gallina, es per expulsar-los d'ERC. Si Macià o Companys aixequessin el cap...
    De totes maneres, tots han fet tard a la democràcia i han fet el ridícul més imponent, per no expressar-ho en paraules més grolleres.
    Que és hora de ser adults i no ex-vots de la caverna.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta