15 de gener del 2011

Tornen a trencar la barana del pont de Tortosa en un accident


És la quarta vegada en tres anys, i ara l'Ajuntament sí que reposarà la barrera ·

Accident espectacular al pont de l'Estat de Tortosa, la matinada de divendres. Un home de 25 anys, que conduïa sota els efectes de l'alcohol un Audi A-4, va perdre el control del vehicle quan pujava la rampa en direcció al barri de Ferreries. El cotxe va trencar la barana de ferro, va caure des d'una altura de més de dos metres i va impactar en una furgoneta i en un turisme estacionats al carrer Pintor Gimeno. De fet, és el quart accident d'aquest tipus que es produeix a la rampa del pont vell de Tortosa en menys de tres anys. L'única diferència és que aquesta vegada el vehicle va impactar més amunt, al costat de les tanques provisionals, i va trencar un tram de barana que encara continuava sencer.

Tant el conductor –un veí de Vinallop–com el seu acompanyant van resultar il·lesos. La prova d'alcoholèmia, que van practicar agents de la policia local, va resultar positiva, i es van retirar els vehicles sinistrats i es va posar una tanca provisional per garantir la seguretat dels vianants. Ahir, l'associació de veïns del Centre-Nucli Històric va tornar a reclamar a la regidora del barri, Matilde Villarroya, la col·locació d'alguna barra de seguretat entre la carretera i la vorera, i aquesta vegada l'Ajuntament sí que atendrà la petició. El desembre del 2006, Carreteres va substituir l'antiga barrera per una barra cilíndrica. Però també es va trencar, en el primer accident, el 15 de febrer del 2008, i ja no es va reposar.

+ Recorda els antecedents:
-Tercer accident a la rampa del pont de l'Estat en poc més de dos anys
-Més de sis mesos amb una barana provisional al pont de Tortosa
-Un conductor fuig després de destrossar la tanca del pont de Tortosa i tres cotxes
-Un conductor perd el control i cau des del pont de l'Estat a Tortosa
-Carreteres substitueix les barreres de seguretat del pont de Tortosa
-Tortosa hauria de conservar algun tipus de barana a les rampes del pont de l'Estat

Publicat a El Punt

6 comentaris:

  1. Felicitats fill meu!

    ResponElimina
  2. Ok, a veure si tenim sort i posem el remei abans que hi hagi algun mort.

    ResponElimina
  3. No matar-se! Pero bueno,dixem-ho en lo que ha dit Joan.BURROOOOOOO!

    ResponElimina
  4. No cal ser burro, nomes cal veure més del compte.
    Exactament igual com la majoria dels que surten per les nits. Entre els quals, segur, segur, que hi ha fills, germans, ( i algun pare, inclús ) de molts dels que escrivim comentaris per aquí.
    El problema de l'alcoholisme és terrible, va en augment i sobre tot en la joventut, que si abans ho podien alternar amb un cigarro, ara potser passaran d'un cubata a un altre.
    Ara, ignorant, això de " No matar-se " trobo que és passar-se. Potser el que s'hauria de fer és penjar-li un cartell a l'esquena que digues " jo soc el que vaig carregar-me la barana del pont ", a banda de pagar el mal i la consegüent retirada de punts i multa , clar.

    ResponElimina
  5. No vull que se mate,pero no pel borraxo,sino que penso que los sers estimats que pot tindre, no se mereixen aixo segurament.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta