8 de febrer del 2011

Últim adéu de la PDE a Ferran Barreno

La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) farà aquest vespre el seu últim adéu a Ferran Barreno, qui va ser el portaveu del moviment antitransvasament a Barcelona. A partir de les 20.30 hores, la família ha organitzat una missa a la parròquia de Sant Blai de Tortosa i, en acabar, la PDE ha acordat amb l'església la celebració d'un homenatge, pel qual també s'ha creat un esdeveniment a Facebook. Barreno, que va morir la setmana passada als 61 anys, va exercir de portaveu del moviment social a Barcelona durant la lluita contra el transvasament de l'Ebre projectat al Plan Hidrológico Nacional (PHN). Barreno va fer servir els seus contactes a la capital catalana per bastir una important xarxa d'activistes i d'aliats de la PDE a l'àrea metropolitana de Barcelona. De fet, amb la seua veu poderosa, va fer retronar com ningú el crit de "Lo riu és vida" a les assemblees, a les xerrades informatives i a les manifestacions convocades per la PDE. A banda, les seues intervencions en les assemblees generals de la PDE eren de les més aplaudides, i pel seu bon caràcter era una persona molt estimada per la resta de membres del moviment social.

Foto: PDE

1 comentari:

  1. Adeu Ferran, som de la mateixa centuria pero tu fas cami per davant, de molt jovenets tú já tenies aquet taranna, també recordo moltisim al teu germá gran que vá marxar fá un grapat d,anys, sempre sou els millors els que feu camí.Fins sempre amic i company Ferran.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta