14 de març del 2011

L'hospital i la vegueria, entre les 100 primeres 'relliscades' de CiU segons ERC

Esquerra ha fet un recull del que considera les 100 primeres "relliscades" del govern de CiU, tot coincidint amb els 100 dies des que Artur Mas va guanyar les eleccions. "Després de set anys a l'oposició els convergents anunciaven a bombo i platerets la constitució del 'govern dels millors'. Però al llarg d'aquests cent dies hem estat testimonis de tota mena de despropòsits, relliscades i contradiccions, en la majoria de casos encaminats a dur a terme tota mena de retallades socials, fent servir la crisi econòmica com a excusa", afirmen al web d'ERC. El fre al nou hospital regional de les Terres de l'Ebre i la divisió de Catalunya en vegueries són dues d'aquestes 100 relliscades que més directament afecten el territori. "S'ajorna 'sine die' la creació de nous hospitals" i "El Govern posposa 'sine die' la llei de Vegueries i manté la vigència de províncies i diputacions", diuen els republicans a les relliscades 50 i 92. A més, cadascuna de les "relliscades" estan escrites en menys de 140 caràcters i amb enllaços escurçats, perquè la seua difusió a través de xarxes socials com Twitter encara siga més fàcil.

6 comentaris:

  1. Aprofitant que tinc l'aguilot a l'esquerra, pos la 101 seria el bloqueig indirecte de la mostra "Símbols de Franco".
    De passada,
    "Que... nos treguen l'aguilot!"
    "Volem una cucafera!"

    ResponElimina
  2. Ja ho saps cucafera, per a servir-la!
    No cregues que no t'esperava. M'has vingut al cap, però, l'acudit m'ha semblat graciós. No només de crítica viu el comentarista.
    ;-)

    ResponElimina
  3. Ja, ja, és genial que tot això ho digui ERC, amb l'acció de govern tan nefasta que ha fet durant aquests últims anys !!!
    Més que un partit semblava una oficina de col·locació...

    ResponElimina
  4. Més o menys com fan tots ...

    O és que "els d'ara" no han col·locat, col·loquen i col·locaran als que tinguin el seu carnet ???...

    O és que "els d'ara" no varen fer crítiques més ferotges i despietades aquests 7 darrers anys ???...

    Au, au, auuuuuuuuuu ....

    ResponElimina
  5. Pos si nem contant les de ERC, necessitariem tota una enciclopèdia!!...la darrera la d'adoptar a personajillos com Laporta a les Barcelones tot per mantenir a lo "que guapo soy y que tipo tengo" de Portablella a la poltrona de les Barcelones...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta