16 d’abril del 2011

40 dels gossos d'ARCA podrien ser adoptats a Holanda

La protectora necessita recol·locar 110 animals en poques setmanes ·

L'Associació per al Refugi i Cura dels Animals (ARCA), que fa uns dies va denunciar la situació límit de 110 gossos a causa de la posada en funcionament de la nova gossera municipal de Tortosa, ha trobat una solució d'urgència per a una quarantena dels animals. Així, la protectora ja ha pogut tancar l'adopció d'uns quaranta dels gossos, a través d'una fundació holandesa que col·labora amb l'entitat. Amb tot, ARCA ha fet una crida a través d'internet, ja que poder realitzar el transport dels animals suposa un cost “molt elevat”, que podria superar els 4.000 euros. Segons ARCA, els gossos han de passar ara tests de sang i se'ls ha de vacunar, esterilitzar i instal·lar un xip identificatiu, abans de ser enviats a Holanda. A més, també cal llogar el vehicle, i costejar el combustible i els peatges d'autopista.

La protectora voldria recol·locar 110 gossos perquè al nou centre de Tortosa hi caben un centenar d'animals. Al marge dels ajuts econòmics, ARCA també ha dit que necessiten corretges i arnesos per poder transportar-los. La sortida amb els 40 gossos cap a Holanda es faria els dies 9 o 10 de maig, i la durada total del viatge seria d'uns cinc dies.

Publicat a El Punt

Imatge: ARCA

2 comentaris:

  1. Quan llegeixo aquestes coses sento vergonya d´haver nascut aquí

    ResponElimina
  2. Val més cap a Holanda que no que es quedin sense casa perquè lo senyor Ferran Bel, o el seu partit no fan res pels animals, bé fan més ell que no pas el govern anterior socialista...

    El dia 3 de maig tinc una entrevista per al meu bloc, Periodisme Juvenil, amb el senyor Bel, i serà un dels temes a tractar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta