8 d’abril del 2011

Educació no variarà la planificació escolar a Tortosa


El director dels serveis territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, Antoni Martí, ja ha comunicat a les famílies que no han pogut preinscriure els fills a l'institut Joaquim Bau que no modificaran l'actual planificació escolar de Tortosa. Ensenyament ha previst la pèrdua d'una línia d'ESO al Bau, tot i que és el centre públic que té més demanda a Tortosa, i ara una trentena d'alumnes es veuran obligats a matricular-se al nou institut de Tortosa, que a partir del setembre quedarà instal·lat a l'edifici Betània. Dimecres al vespre, va haver-hi una reunió entre Martí i algunes de les famílies afectades, que dilluns també tenen una altra cita concertada amb l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel. De fet, va ser l'alcalde qui dimarts va anunciar el trasllat temporal del nou institut, que fins aquest curs –també provisionalment– havia compartit instal·lacions amb l'institut de l'Ebre, al barri de Ferreries. Tant Bel com Martí creuen que es podria revisar, cas per cas, si algun alumne preinscrit al Bau vol canviar-se al nou institut, ara que se n'anirà al marge esquerre del riu. El Punt no va poder parlar ahir amb el director territorial d'Ensenyament.

Publicat a El Punt

7 comentaris:

  1. Bé,l'ajuntament tortosí quan ensenyament era dels socialistes, es va posar a favor de les families. Ara, pel que es veu, com que manen los seus, és que no toca...
    Baticino que l'any que ve, encara hi haurà més gent que no podrà entrar al Bau. Que no veuen que s'equivoquen? Que no veuen que quan més vulguen imposar, menys cas los hi farà la gent?
    Això serà una bola que s'anirà fent gran i gran i no hi haurà qui la pare. Però ells a la seua, sense fer cas al poble.

    ResponElimina
  2. Quan dius ajuntament, suposo que vols dir "govern"

    ResponElimina
  3. Dos governs de diferent color i una sola linia d'actuació...


    A vegades el poble també s'equivoca.

    ResponElimina
  4. Ja tenim dos errors a Tortosa, dels quals hauriem d'està avergonyits

    ResponElimina
  5. Bitxo, què vols dir quan dius que el poble s'equivoca?

    S'equivoca un pare/mare quan tria un centre perquè es formi el seu fill/a?

    Potser alguna vegada sigui així; en tot cas que no es treguin aquest dret, que no sigui el govern qui decideixi que és el millor per a natros

    ResponElimina
  6. El terme poble, ve del primer comentari, que associa pares mares amb el poble.

    S'equivoquen quan trien per "vox populi" i segreguen un col·lectiu.

    Lo de segregar, lo va detectar fa dos anys el Sindic de Greuges, no?

    Per què no parlem del veritable problema?
    Què ha de fer l'administració davant el problema? callar i no fe res, per tindré més vots? I el dret de les persones a no ser segregades?

    ResponElimina
  7. Aparentment, el Joaquim Bau hauria de tenir una capacitat infinita d'acollir alumnes, perquè els pares no poden estar equivocats.

    Una possibilitat és fer com la Aguirre, numeros clausus i que els alumnes vagin amb millors notes vagin al Bau, i els tontos a l'altre. Llavors es queixarien per discriminació, i aixi ad eternum.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta