19 d’abril del 2011

Els terrenys de Renfe deixen de ser una barrera per a Tortosa

L'Ajuntament obre el pas provisional que comunica l'Eixample amb el Temple ·

L'Eixample i el barri del Temple ja són més a prop. L'Ajuntament de Tortosa va obrir, aquest dissabte, el pas de vianants que ha construït sobre les vies en desús de Renfe, provisional mentre Adif faça les obres de reforma de l'estació i s'avance en l'alliberament i la urbanització dels terrenys. El nou vial ha costat uns 70.000 euros i té una amplada de 10 metres i 80 metres de llarg, i ocupa una superfície de 1.418 metres quadrats. A la part de l'estació, l'amplada és de 50 metres.

Publicat a El Punt

8 comentaris:

  1. La via del tren segueix essent una barrera per Tortosa…Tots sabem que el barri de Sant Llàtzer sempre ha estat dels mes desfavorits de tots els ajuntaments tortosins que es fan i es desfan…!

    ResponElimina
  2. Estic en McAlan, continua havent-hi una gran barrera. No té gaire sentit pels 4 trens que arriben, i la quantitat de gent que s'apropa a l'estacio en cotxe, mantenir la via i estacio on estan. Com va dir Mc fa temps, s'hauria de retirar uns 500m cap a la zona nova de Decatlons i cia, amb un bon aparcament. I el canal tapat fins el pont del Carrefour. Aixi si que sortiriem guanyant tots. Menys els 4 que van a peu a l'estacio des del centre, pero es verian compensats pel 4 que anirien a peu des del Temple, i els 96 que hi van en cotxe, almenys podrien aparcar.

    ResponElimina
  3. Estic d'acord, Brian i Mc. Sempre he pensat que seria molt bo unir el Temple amb l'Arrabal i que la recuperació que se'n vol fer de les vies quedava curta. No obstant això també cal dir que aquest nou pas ha quedat molt bé i estalvia uns minuts a molta gent.

    ResponElimina
  4. Posats a criticar, calia tanta amplada, si és un pas de vianants ?

    ResponElimina
  5. Posats a fer apostes; per a quan el primer cotxe ho creurà? Total, tumbant un parell de pilonets, i "voilà" ! O vist com condueixen alguns, pujant el cotxe en dos rodes, també hi passaras ...

    ResponElimina
  6. Pos jo soc de l'opinió que l'estació al centre de la població és un luxe que no cal predre.

    El pas provisional em sembla molt bé i encara em semblaria millor si haguès estat fet des que es va suprimir el primer tren cap a València.

    Els joves no es recorden però hi havia una vegada que podies agafar el tren a Tortosa i sense fer cap transbordo arribar a Càdiz, o bé en sentit contrari arribar a la frontera amb França i continuar. O podies anar en Talgo fins la mateixa estació d'Atocha, a Madrid.

    I una altra cosa, ja m'agradaria que les voreres de la resta de la ciutat estiguèssen com aquest pas "provisional"

    ResponElimina
  7. Que bé ja era hora! Els de la radial ja no caldrà que actuen :-)

    ResponElimina
  8. Els de la radial ja fan de feina. A la zona del pavello nou (detras Carrefour), ja han arrancat la valla per poder passar la via des de la Raval fins alli, per no "perdre" 3 minuts caminant el pont de vianants.
    A l'altra passarel·la (zona antic-INEM), ja fa temps que van arrancar, i llançar al canal, la valla per poder passar la via.
    La saviesa humana no té limits - sort que ho paguem entre tots ...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta