5 d’abril del 2011

Forcadell (ICV) crida l'Ebre a mobilitzar-se contra les retallades

El portaveu d'ICV a Tortosa i candidat d'Iniciativa-Entesa per Tortosa a l'alcaldia, Jaume Forcadell, ha criticat les retallades “indiscriminades i arbitràries” que el govern de CiU està fent als dos sectors fonamentals de l’estat del benestar, com són la sanitat i l’educació. “La situació econòmica és només la cortina de fum que CiU aprofita per desmantellar la sanitat i l’educació, i posar-les en mans privades”, ha reblat. En aquest sentit, Forcadell ha destacat que "a les Terres de l’Ebre no hi ha hospitals privats, així que aquí la sanitat serà pública o no serà, i porta camí de no ser”. Davant d’aquesta evidència, Forcadell ha fet una crida a que el territori i les seues institucions s’enfronen a aquestes agressions als serveis públics. Així, el candidat d'Iniciativa també s’ha referit a l’alcalde de Tortosa, tot acusant Ferran Bel de mantenir "un silenci còmplice" sobre el tema. "Bel està mantenint un silenci còmplice i haurà de triar si defensa els interessos de Mas i Duran, o els de Tortosa i el territori”, ha assenyalat Forcadell. Iniciativa-Entesa per Tortosa ha mostrat la seua solidaritat amb el personal sanitari i educatiu afectat per les retallades, i ha confirmat la seua assistència a les convocatòries de protesta impulsades pel sindicats d’aquests sectors.

1 comentari:

  1. Crec que tenen rao, els hem de plantar cara als "retalladors" (privatizatadors). No només els treballadors (personal de salut i educacio), sino els "clients" - natros.
    I els nostres institucions publics ens han de fer costat - començant pels ajuntaments.

    Ara, si com diu Jaume, si han de triar entre defensar el partit o defensar els "seus" ciutadans, pos, anem arreglats .....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta