7 d’abril del 2011

El conseller Recoder 'rellisca' a Twitter parlant de l'Idece

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha visitat aquest matí Tortosa per presidir la constitució del nou Consell Rector de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'ebre (Idece). Però en una piulada a la xarxa social de Twitter, Recoder ha afirmat que viatjava cap a Tortosa per "constituir" l'Idece. Aquesta falta de precisió ha provocat la interpel·lació, també via Twitter, de l'exconseller de Política Territorial i president del grup parlamentari del PSC, Joaquim Nadal, que li ha recordat a Recoder que l'Idece està constituït "des de fa molts anys". "Renovació de membres, potser?", ha preguntat Nadal. En la conversa entre Recorder i Nadal també ha volgut intervenir el blocaire ampostí Manel Zaera, que ha lamentat que l'Idece siga un organisme "massa subjecte als canvis polítics". Per la seua banda, el secretari de Territori i Mobilitat, Damià Calvet, ha sortit en defensa de Recoder, tot recordant a Nadal que "a la primera sessió se li acostuma a dir de constitució", i afegint-hi també que el nou director de l'Idece serà el morenc Jordi Borràs. A banda, la piulada de Recoder també ha motivat la reacció de Francesc Xavier Bonet, militant del PP a Riudoms i col·laborador a la cadena COPE, que ha demostrat estar molt poc informat sobre l'existència de l'Idece: "Diu @lluisrecoder que a Tortosa monten l'Institut de Desenvolupament de les Terres de l'Ebre. Per què servirà? Més despesa innecessària!".

El desenvolupament de la primera reunió de la nova etapa de l'Idece també s'ha pogut seguir a Twitter a través del compte Territoricat, administrat per la Generalitat. Així, hem vist una imatge de la reunió i s'ha pogut saber que Recoder ha confirmat que el govern estudiarà les al·legacions a la variant de Tortosa de l'eix de l'Ebre (C-12), i que modificaran el pla territorial de les Terres de l'Ebre "amb el consens del territori".

2 comentaris:

  1. De pixar-se, per no plorar.
    IDECE=INDECENT

    ResponElimina
  2. I l'apaga-focs de Damià Calvet, com hi justifica lo de "les Terres de l'Ebre", en compte de "les comarques de l'Ebre" ?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta