28 de juny del 2011

Desconvoquen l’acampada del personal sanitari a Tortosa perquè deneguen el permís


El Departament d’Interior ha denegat l’autorització a la junta de personal de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, que aquest dimecres havia convocat una concentració de protesta a la plaça de l’Ajuntament. A través d’un comunicat, els sindicats han concretat que Interior ha al·legat defectes de forma per denegar la sol·licitud, ja que el permís no es va presentar en el termini legal. Això ha fet que la junta de personal de l’hospital Verge de la Cinta haja suspès l’acampada prevista a la plaça de l’Ajuntament en contra de les retallades de Salut. Però en lloc de fer la concentració, el personal de l’hospital farà una protesta al mateix Verge de la Cinta, i es formaran grups de treballadors de la sanitat, que recorreran els carrers de Tortosa per informar els ciutadans i impulsar una recollida de signatures. L’objectiu de la campanya és presentar una moció popular a l’Ajuntament de Tortosa, en contra de la tisorada de la Generalitat.

Per la seua banda, l’Ajuntament de Tortosa també ha emès un comunicat, per aclarir que ningú ha presentat al consistori cap sol·licitud per poder celebrar una acampada de protesta a la plaça d’Espanya. Tanmateix, cal recordar que l’alcalde, Ferran Bel, va advertir la setmana passada que no permetria cap protesta a la plaça de l’Ajuntament, si els convocants no havien obtingut abans els permisos pertinents.

1 comentari:

  1. Cada dia penso més que estem suportant una Invasió de rèptils d'un altre planeta!
    Dels que es mengen bitxos vius, com a "V"
    Hi ha vacuna?
    O cal cirurgia?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta