28 de juny del 2011

L’alcalde d’Amposta demana més pes per al Montsià en la futura vegueria de l’Ebre

L'entrevista a Manel Ferré s'emet aquest dimarts a les 22.00 hores a Canal 21 Ebre, i en redifusió a partir de les 00.30 hores. Aquest dimecres, l'entrevista a l'alcalde d'Amposta també es podrà veure a les 08.00 hores del matí i a les 15.00 hores del migdia.

L’alcalde d’Amposta, el convergent Manel Ferré, ha demanat que s’aprofite la revisió de la llei de vegueries per atorgar més pes a la comarca del Montsià. En una entrevista a Canal 21 Ebre, Ferré ha reobert el debat, afirmant que la creació de la vegueria de les Terres de l’Ebre ha quedat en mans del govern de l’Estat, i que la llei va ser una ‘cortina de fum’ del tripartit per amagar allò que no s’havia fet al territori. Segons l’alcalde d’Amposta, la comarca del Montsià hauria de tenir un tractament més just en la futura vegueria de l’Ebre, un cop que el govern català puga revisar la llei de vegueries.

D’altra banda, Ferré ha justificat la nova campanya per reivindicar Amposta com a capital comercial de les Terres de l’Ebre, ja que el comerç tradicional de la ciutat i el nou eix comercial tenen un horitzó de 110.000 clients potencials. En aquesta línia, l’alcalde d’Amposta ha afegit que només el futur dirà si la multinacional Decathlon s’ha equivocat, quan finalment ha decidit instal·lar-se a Tortosa.

En la mateixa entrevista, i parlant de política local, Ferré ha explicat el nou cartipàs municipal a Amposta. A més, ha rebutjat les crítiques del grup d’Esquerra al nou coordinador adjunt d’Esports. L’alcalde d’Amposta també ha defensat la nova normativa municipal per regular l’horari i l’aspecte de les terrasses de bars i restaurants, així com les obres del pàrquing del mercat i de la nova plaça. A banda, Ferré ha lamentat que algun partit haja aprofitat la polèmica de les escoles de música de la Lira Ampostina i de la Unió Filharmònica per perjudicar CiU políticament.

Finalment, quant a política catalana, l’alcalde d’Amposta, que és metge de professió, ha defensat com a necessàries les polítiques d’estalvi que està aplicant el Departament de Salut. Tot i així, Ferré ha afirmat que la construcció del nou centre d’atenció primària tirarà endavant, a partir del consorci d’inversions públiques que han format als ajuntaments d’Amposta, Tortosa i Reus.



Imatge: Canal 21 Ebre

2 comentaris:

  1. A una morta no cal donar-li de menjar.
    Este home a quin any viu?
    Vegueria R.I.P.
    A qui s'hi semblarà?

    ResponElimina
  2. Pes? Què vol dir pes? Amb què es mesura el pes? amb quilos? Pes?, en relació a què? Al que tenen altres ciutats de la mateixa grandària dins les respectives vegueríes?
    Em sembla que l'alcalde d'Amposta no ha sentit a l'alcalde Bel fent les mateixes preguntes a un portaveu de l'oposició, parlant de l'àrea de cultura?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta