21 de juliol del 2011

Afectacions a les línies de tren Tortosa i Móra la Nova durant gairebé tot el mes d'agost


Els viatgers ebrencs es veuran afectats durant el mes d’agost pel tall ferroviari a l’estació de Sants de Barcelona ·

Els usuaris de les línies de trens regionals de les Terres de l’Ebre es veuran directament afectats per les obres prèvies a la cobertura del corredor de les vies que comuniquen l’estació de Sants de Barcelona amb el sud del país. Entre els dies 4 i 27 d’agost, els viatgers de les línies de Tortosa-Ulldecona i de Riba-roja d’Ebre-Móra la Nova, anomenades R16 i R15 respectivament, seran desviats per la línia de l’interior, per Vilafranca del Penedès, amb inici i final de trajecte a l’estació de l’Hospitalet de Llobregat. En total, Rodalies calcula que les obres prèvies a la cobertura de vies a l’estació de Sants afectaran uns 70.000 viatgers cada dia.

L’estació de Sants, per tant, quedarà desconnectada de les estacions de l’Hospitalet de Llobregat i de Bellvitge. Com a mínim fins el 27 d’agost, no hi haurà circulació ferroviària entre aquestes estacions. A causa de les obres, la majoria dels trajectes de Rodalies i regionals duraran uns 20 minuts més del que ja és habitual. Els viatgers de les dues línies de les Terres de l’Ebre que hauran de baixar a l’Hospitalet caldrà que agafen els autobusos o bé la línia 1 del metro per poder arribar fins a Barcelona. Per fer aquests enllaços, es podran utilitzar els bitllets de Renfe i els títols integrats, sense cap cost addicional. A banda, hi haurà informadors a les estacions per atendre els dubtes dels usuaris.

D’altra banda, Rodalies de Catalunya ha començat a informar de les incidències i retards a través de la xarxa social de Twitter. Les piulades sobre les línies i els trens de Tortosa i Móra la Nova es poden seguir als comptes @rod16cat i @rod15cat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta