30 d’agost del 2011

L’Ampolla vol atraure el turisme rus



L’Ampolla ha decidit fer una aposta per consolidar-se com a destinació de turisme familiar i de qualitat, però s’ha marcat l’objectiu de trobar el seu propi forat en el mercat rus. Durant els últims anys, el turisme rus ha crescut amb força a Catalunya, i s’espera que durant el 2011 se supere el milió de visitants provinents de Rússia. Els turistes russos se senten molt atrets per Barcelona i per les poblacions del litoral català, i són els clients més desitjats a les botigues, sobretot a les de luxe, pel seu alt poder adquisitiu. L’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, ha avançat durant una entrevista al Canal 21 Ebre (dimarts, 22.00 hores) que l’Ajuntament anirà de la mà del patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona per fer promoció turística a diversos llocs de l’Estat espanyol i d’Europa. Segons l’alcalde, l’objectiu és intentar obrir una primera escletxa en el mercat anglès, però també en el mercat emergent del turisme rus. En la mateixa entrevista, Arasa ha afirmat que l’Ajuntament té molt clar que, tot i la crisi, no pot retallar les diferents accions per promocionar esta població del Delta com a destí turístic i, sobretot, per atraure el turisme familiar.

D’altra banda, tot i que la campanya d’estiu encara no ha acabat, ja es pot dir que l’Ampolla haurà rebut enguany més turistes que l’any passat. L’alcalde ha assenyalat que l’oficina de turisme de l’Ampolla ha registrat un creixement d’entre el 15 i el 20%, i que el municipi podrà tancar la campanya amb xifres molt positives. Segons Arasa, la única dada a tenir en compte com a negativa és que, tot i l’increment en el nombre de visitants, els turistes encara moderen molt la seua despesa a causa de la crisi.

L’alcalde de l’Ampolla també ha destacat algunes accions que l’Ajuntament té en marxa o en projecte per afavorir el sector del turisme, com ara la construcció del primer pàrquing subterrani de la població, amb 120 places; la regeneració de la platja de l’Arenal amb la sorra que s’extragui de la recuperació de la bassa de les Olles, i la redacció del pla especial per ampliar el port esportiu de l’Ampolla. Altres projectes importants del mandat a l’Ampolla seran el camp de gespa artificial i la construcció d’un teatre auditori.

Imatge Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta