9 d’octubre del 2011

El mapa d''El Temps' de TV3 situa Tortosa a la Costa Brava


El mapa d'"El temps' de TV3 ha situat Tortosa, en la previsió d'aquest migdia, en algun punt de la Costa Brava, entre Barcelona i Girona. Els ulls se'hs han anat de seguida cap allà, amb la il·lusió (òptica) que per un dia el sud era el nord i el nord era el sud, o que potser ens havien canviat de vegueria. Però al cap de pocs segons, l'home del temps Dani Ramírez ha aclarit que la Tortosa del mapa no era Tortosa, sinó Tordera. El que no ha dit és que Tortosa, en realitat, era un mica més avall de Xerta, que sí que sortia al mapa al costat de la temperatura màxima catalana, 17 graus. Nosaltres hem pogut fer la foto de la pantalla, però ja han penjat el vídeo al web de TV3:


5 comentaris:

  1. Tinc el plaer de conèixer a Dani i ja li vaig pegar el "toc". El becari i la infografia han fet la resta

    ResponElimina
  2. A la revista nova d'Omnium, posen Tortosa al Montsia - una ciutat magica i ambulant :)

    ResponElimina
  3. Això ja ho sap la presidenta de l'Ebre ? Que no sigui cosa del vicepresident, que li tira molt el Montsià.....

    ResponElimina
  4. Brian, he anat a la revista i no ho he sabut trobar. El que si que he vist és que a Artur Gaya -que escriu un petit article sobre el Delta- el rebategen. Li diuen Gaia.

    ResponElimina
  5. L'article de Artur està molt bé, hi ha un enllaç al facebook de la PDE.
    Pos, a la revista (no.18), a la pagina 44 trobaras l'error geografic ;) Ei, de bon rotllo presidents, ja que m'ha agradat molt la revista!!
    No es tan greu que l'error del BBC als anys 80, quan els americans van invadir Grenada i el BBC va ficar el mapa de Espanya/Granada!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta