13 d’octubre del 2011

Sabaté (PSC) insisteix a denunciar les ‘contradiccions’ de Bel sobre alcaldia i Senat



El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Tortosa, Antoni Sabaté, ha denunciat el que ha qualificat com a “contradiccions” i “demagògia” de l’alcalde, el convergent Ferran Bel, qui havia assegurat que mai compartiria el seu temps a l’alcaldia amb altres responsabilitats polítiques. Sabaté ha passat aquest dijous al matí pel plató de Primera Columna, i ha fet aquestes declaracions després de saber-se que Bel serà el candidat de CiU al Senat per la demarcació de Tarragona. De fet, el portaveu socialista ha llegit un fragment d’un article del mateix Bel de l’any 2006, quan l’actual alcalde era a l’oposició i criticava que Joan Sabaté fos alcalde i senador al mateix temps.

En la mateixa entrevista, Antoni Sabaté també ha rebutjat els arguments que ha donat Bel públicament, per justificar que ara sí que és el moment de compartir l’alcaldia amb l’escó al Senat, en el sentit que ara Tortosa té un govern sòlid, cohesionat i amb experiència. Així, el portaveu socialista ha recordat que, en cas de sortir elegit, Bel passarà molts dies al Senat, i que la seua mà dreta, Meritxell Roigé, és diputada al Parlament català.

D’altra banda, Sabaté també ha lamentat el retard en la redacció del futur pla estratègic de Tortosa i ha tornat a advertir de la “delicada” situació econòmica i financera de l’Ajuntament. Tanmateix, el portaveu del PSC ha ofert “lleialtat institucional” al govern municipal, per intentar consensuar els grans temes de ciutat durant els propers mesos del mandat. Això inclou, segons Sabaté, les polítiques municipals per controlar la despesa i en contra de la crisi.

1 comentari:

  1. L’error de l’Alcalde Bel per alguns s’ha convertit en divertimento i reiteració cansina d’una decisió que molts considerem tambe equivocada.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta