14 d’octubre del 2011

Tortosa obre les portes de l’EbreOkasió i prepara canvis per a l'Expoebre 2012



L’Ajuntament prepara un canvi de model de la fira multisectorial Expoebre i busca ampliar les zones d’aparcament per al 2012 · 

El pavelló firal de Remolins és des d’aquest divendres i durant tot el cap de setmana l’escenari de la setzena edició de l’EbreOkasió, la fira del vehicle d’ocasió de Tortosa. La fira té una superfície de més de 6.100 metres quadrats i un total de 13 expositors. L’EbreOkasió està plenament consolidada en el calendari firal de les Terres de l’Ebre, i com a certamen és un referent en el mercat del vehicle de segona mà. Un mercat que ha experimentat un gran repunt en els últims anys, en part degut a la crisi econòmica. De fet, la mateixa EbreOkasió del 2010 va deixar un volum de vendes de més de 420.000 euros, amb un total de 46 vehicles venuts. El regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Fires de Tortosa, Emili Lehmann, ha destacat aquest divendres el bon moment que travessa aquest sector. Lehmann ha estat el convidat d’avui en el programa Primera Columna, l’informatiu matinal del Canal 21 Ebre. El regidor de Fires ha explicat quina és la principal novetat d’aquesta setzena edició de l’EbreOkasió. Es tracta d’un punt d’informació digital, en què els visitants de la fira podran fer una recerca per trobar el cotxe que més s’ajusta a les seues necessitats i possibilitats.

En la mateixa entrevista, Lehmann ha assenyalat que Fira de Tortosa està treballant en la revisió del model de la fira multisectorial Expoebre, de cara a l’edició del 2012. El regidor ha afirmat que cal fer alguns canvis per frenar la pèrdua de visitants de l’Expoebre, a causa de l’evolució pròpia de la fira, el trasllat al recinte de Remolins i la falta d’aparcament. Segons Lehmann, el més important serà solucionar la falta de places de pàrquing a la zona del pavelló firal de Remolins. L’entrada a la fira EbreOkasió serà gratuïta. El recinte del pavelló firal de Remolins romandrà obert al públic de 10.30 a 14.00 hores al matí, i de 16.30 a 20.30 hores a la tarda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta