21 de febrer del 2012

Qui té més opcions per liderar el PSC de les Terres de l'Ebre? #PrimeraColumna

En el programa d'aquest dimarts de Primera Columna hem volgut preguntar els espectadors de Canal 21 Ebre qui creuen que té més opcions de liderar la federació del PSC a les Terres de l’Ebre. La diputada i exalcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, va oficialitzar dissabte la seua candidatura com a primera secretària del PSC ebrenc. I d’altra banda, l’alcalde de Batea i exdiputat, Joaquim Paladella, ho va fer dijous passat. De fet, l’únic que sembla clar és que dissabte els 82 delegats del PSC hauran de decidir el lideratge de la federació amb unes votacions. I és que Paladella va descartar ahir, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, qualsevol acord abans del congrés d’aquest 25 de febrer a Sant Jaume d’Enveja. Per tant, qui creieu que té més opcions de liderar el PSC de les Terres de l’Ebre, Núria Ventura o Joaquim Paladella?

Imatge PSC Terres de l'Ebre

3 comentaris:

  1. Lo que tindrien que fer esta gent és sumar, enlloc de dividir, amb un partit mig moribund, estos repartint-se la carronya enlloc de pactar i crear un lideratge fort...claro, que amb la Chacon i Rubalcaba i les baronies del PSOE ja tenen a qui assemblar-se...l'unic que farà caure al PP serà la crisi, no un rival d'altura a este pas, i el PSC/PSOE se fica les piles o poc futur li queda

    ResponElimina
  2. Estàs convençut, saberut, que si només hi hagués una candidatura no la criticaries també ?
    Es que ho critiques tot, xeic.

    ResponElimina
  3. Depen de qui es presentés pos possiblement ho criticaria...només són opinions ximo, tu també m'estàs criticant a mi, forma part del joc. Aprofitem que encara podem criticar, que tal com està el pati aviat potser ni això!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta