29 de juny del 2012

Aproveu que l’alcalde de Rasquera haja convidat el conseller d’Interior a fer el pregó de festes? #PrimeraColumna

El conseller d'Interior, Felip Puig, és el membre del govern català que més durament ha criticat el projecte de la plantació de marihuana de Rasquera, fins al punt que va advertir que hi enviaria els Mossos d’Esquadra si començaven a sembrar el cànnabis. Però tot i així, Puig ha estat convidat per l'alcalde de la població, Bernat Pellisa, a pronunciar el pregó de la festa major, el proper 3 d’agost. El motiu de la invitació, que ja s’ha tramitat oficialment, és la bona entesa que es va produir entre Puig i l’alcalde de Rasquera durant els dies de l'incendi que va afectar més de 3.000 hectàrees de la serra de Cardó, el mes de maig passat. En declaracions a l’Agència Catalana de Notícies, Pellisa ha recordat que el conseller d'Interior va estar "al peu canó" des de la seua arribada al poble, i que la seua actuació va ser "impecable".

De fet, en el programa d'aquest divendres de Primera Columna hem volgut preguntar els espectadors de Canal 21 Ebre si troben encertat que l’alcalde de Rasquera haja convidat el conseller d’Interior, Felip Puig, a pronunciar el pregó de la festa major de Sant Domingo. Bernat Pellisa ha afirmat que durant els dies d’extinció de l’incendi es va generar un bon clima d’entesa, de col·laboració i de lleialtat institucional, i que el conseller el va tenir en compte com a alcalde en la presa de decisions. I aquesta bona sintonia sembla que ha posat les bases perquè l’alcalde de Rasquera i el conseller d’Interior puguen abordar el tema de la plantació de marihuana amb tranquil·litat i com una oportunitat de fer les coses ben fetes. Per tant, aquesta és la nostra pregunta del dia. Aproveu que l’alcalde de Rasquera haja convidat el conseller d’Interior a fer el pregó de festes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta