28 de juny del 2012

El PSC alerta que Tortosa té més d'un milió d'euros en factures fora del pressupost del 2011

El grup municipal del PSC ha volgut advertir aquest dijous, quatre dies abans el ple ordinari del mes de juliol, que el govern municipal de CiU durà al ple el reconeixement d'un pressupost extrajudicial de més d'1,2 milions d'euros. És a dir, un volum de despesa realitzada fora del pressupost del 2011. Segons els socialistes, aquesta és una dada altament preocupant, ja que suposarà "una major paràlisi de l'acció municipal", tenint en compte que aquesta quantitat l'hauran d'assumir els comptes d'enguany "ja molt mermats d'entrada". “Ens porta a una hipoteca a curt, mitjà i llarg termini. No es podran atendre les necessitats de la nostra ciutat perquè les finances municipals són un desastre”, ha lamentat el portaveu del grup del PSC, Antoni Sabaté.

De fet, el PSC ha recordat que l'Ajuntament de Tortosa ja va haver-se d'endeutar amb 13 milions d'euros per fer front a les factures pendents de pagament amb data del 31 de desembre del 2011, i que ara es tornen a acumular factures de més proveïdors sense pagar. Així mateix, Sabaté té “seriosos dubtes” de què la gestió estiga ajustada al procediment administratiu establert a les bases d'execució del pressupost del 2011. “Ens trobem factures corresponents a uns serveis, els contractes dels quals estan caducats, i hi ha serveis atesos en aquestes factures que no han estat objecte dels preceptius concursos o contractes. Per tant, bona part de les factures fora de pressupost es deriven d'una situació irregular provocada per la mala gestió del govern municipal”, ha afirmat Sabaté. Per tot això, el portaveu del PSC ha afirmat que aquest “és un nou capítol de la mala gestió econòmica a la nostra ciutat. Tortosa no s'ho mereix, Tortosa té possibilitats i futur i necessita una bona administració i gestió que el govern de CiU, presidit per l'economista Ferran Bel, no ofereix”.

Imatge PSC de Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta